SÜPER LİG

F.Bahçe taraftarını ayaklandıran sözler

G.Birliği oyuncularının, Fenerbahçe karşısında Trabzonspor içinde oynadıklarını söylemesi taraftarları ayağa kaldırdı.

F.Bahçe taraftarını ayaklandıran sözler
Fenerbahçe Başkent'ten galibiyetle döndü. Bu zaferden çok maç içinde verilen hakem kararları ve Gençlerbirliği oyuncularının açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.


Gençlerbirliği oyuncularının, Fenerbahçe karşısında Trabzonspor içinde oynadıklarını söylemesi Fenerbahçe taraftarını ayaklandırdı.
 
İşte ''Genç Fenerbahçeliler''in isyanı;  
 
''Önce Beşiktaş-MIŞ!''
 
"Ayağa kalkmayan Fenerli olsun" demesinden bellidir Beşiktaş taraftarının Fenerbahçe kompleksi ya da Fenerbahçe'nin Avrupa'da ki rakibi kimse onu tutarak gösterir Beşiktaş taraftarı Fenerbahçe kompleksini. 
 
Bazen Yunan, bazen İngiliz olurlar ama bu zamana kadar hiç böyle trajikomik bir halde görmemiştik kendilerini.

"Önce Beşiktaş" yazdığı anlaşılan bir pankart ve bu pankartın arkasında Trabzonsporlu futbolcu Mustafa Yumlu'ya "Şu maçı Allah rızası için alın, Fener'e bırakmayın" diyen Beşiktaş taraftarı.



''26. Haftaya dikkat!''

 
''6 Mart 2011 Pazar günü İnönü Stadyumu'nda oynanan Beşiktaş-Trabzonspor maçı öncesi Beşiktaş taraftarının karşılaşma öncesi Trabzonsporlu Mustafa Yumlu'ya "Şu maçı Allah rızası için alın, Fener'e bırakmayın" demesinin ardından dün akşam oynadığımız ve 4-2 kazandığımız Gençlerbirliği maçı sonrası rakip takım oyuncuları Hurşut Meriç ve Serkan Çalık'ın maç sonrası verdiği demeçler Sadri Şener'in "Kimse alınmasın ama Türkiye'nin 4'te 3'ü bizim şampiyon olmamamızı istiyor" sözlerini doğrular nitelikteydi fakat burada istemekten ziyade bir uğraş verildiği gerçeğini gözardı etmemek gerekir.

Süper Lig'in 26. Haftası'nda Gençlerbirliği ile Trabzonspor 20 Mart 2011 Pazar günü saat 19.00'da Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda karşı karşıya gelecekler. Eğer Serkan Çalık, Hurşut Meriç ve Aykut Demir isimli futbolcular bu karşılaşmada Trabzonspor'un şampiyon olması için mücadele edeceklerse bunun ŞİKEden başka bir tarifi olamaz.

Bu karşılaşmanın öncesi ve sonrasıyla mercek altına alınması gerektiğini başta TFF olmak üzere tüm kamuoyuna bildiririz.''


Hurşut Meriç ve Serkan Çalık'ın Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçı sonrası basına vermiş oldukları demeçler; 
 
-F.BAHÇE'NİN KARŞISINA TRABZON İÇİN ÇIKTIK

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER