FENERBAHÇE

Fenerbahçe bombayı patlatıyor

Kayserispor yenilgisiyle çöken ve 19. hafta itibariyle zirvenin 9 puan uzağında kalan Fenerbahçe'de farklı bir planlama yapılıyor

Fenerbahçe bombayı patlatıyor

Kayserispor maçı sonrasındaki istifa kokan açıklamalarının ardından Beşiktaş derbisi öncesi ülkesine giden Dick Advocaat, yönetim içinde huzursuzluk yarattı.

Sarı lacivertliler, hem Advocaat'ın ayrılma ihtimaline karşı hazırlıklı olmak hem de yeni sezonu şimdiden planlamak için 2018 rotasını çizdi.

AYKUT KOCAMAN VE EMRE BELÖZOĞLU BOMBASI

Yönetim içinde ağırlık kazanan ilk hamle Aykut Kocaman'ın yeniden teknik direktörlüğe getirilmesi. Vitor Pereira'nın ardından da düşünülen Kocaman, Konyaspor'u bırakmak istememişti.

İkinci hamle sportif direktörlük konusunda yaşanacak. Bu görev için de Başakşehirli Emre Belözoğluile görüşülecek. Emre, teklifi kabul ederse Fenerbahçe'de futbol planlamasını Aykut Kocaman ile birlikte yapan isim olacak.

EKİCİ VE HARUN TEKİN TAKIMA KATILACAK

Transferde ilk iki imza da belli oldu. Mehmet Ekici ile ön protokol yapan sarı lacivertliler, kale için de Harun Tekin'i düşünüyor. Milli file bekçisiyle görüşmek için Bursaspor'dan söz alındı. İki kulüp sezon sonunda bu transferi masaya yatıracak.

Beşiktaş F.Bahçe derbisi öncesi son gelişmeler

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER