FENERBAHÇE

Fenerbahçe güle oynaya kazandı!

Fenerbahçe devre arası hazırlık kampında Denizlispor ile karşılaştı.

Fenerbahçe güle oynaya kazandı!

Hazırlık kampınını Antalya'da geçiren Fenerbahçe, Denizlispor ile yaptığı hazırlık maçını 5-1 gibi farklı skorla kazanıp lig öncesi büyük moral depoladı.

Fenerbahçe 5-1 Denizlispor

6' Fernandao
18' Fernandao
43' Karavayev
54' Salih Uçan
60' Moritz
83' Fernandao

Fenerbahçe

KARAVAİEV GOLLE BAŞLADI

Fenerbahçe'nin yeni transferi Oleksandr Karavaiev, ilk kez sarı-lacivertli formayı giydiği maçta golle tanıştı. Maça yedeklerde başlayan Karavaiev, karşılaşmanın 37. dakikasında sakatlanan Volkan Şen'in yerine oyuna dahil oldu.

İlk kez sırtına sarı-lacivertli formayı geçiren Ukraynalı futbolcu, 43. dakikada Jeremain Lens'in asistini gole çevirdi. Karavaiev oyuna girdikten 6 dakika sonra attığı gole oldukça sevindi.

KARAVAEV 11 NUMARALI FORMAYI GİYECEK

Öte yandan Karavaev'in forma numarası da belli oldu. Ukraynalı futbolcu sezonun ikinci yarısında "11" numaralı formayı terletecek.Fenerbahçe

VOLKAN ŞEN SAKATLANDI

Fenerbahçeli futbolcu Volkan Şen, sakatlandı ve sahayı sedyeyle terketti. Maçın 34. dakikasında arka adalesinde sakatlanarak yerde kalan Volkan Şen'e ilk müdahale saha içinde yapıldı. Milli futbolcu ayağa kalkamayınca sahayı sedyeyle terketmek zorunda kaldı ve 37. dakikada yerine Oleksandr Karavaev'e bıraktı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dirk Advocaat da soyunma odasına götürülen Volkan'ın yanına giderek oyuncusuna moral verdi.

VOLKAN ŞENFERNANDAO GOLLERİNE DEVAM ETTİ

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcu Fernandao, gollerine özel maçta da devam etti. Denizlispor ağlarını 2 kez havalandıran Brezilyalı futbolcu, formda olduğunu gösterdi. Fernandao, 5'i resmi son 6 maçta da gol atmayı başardı ve rakip fileleri 9 kez havalandırdı.

VAN PERSİE KADRODA YOK

Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Robin van Persie, özel maçta kadroya dahil edilmedi. Kampta çalışmalarını hazır olmak için takımdan ayrı özel program dahilinde sürdüren Hollandalı futbolcu, Denizlispor maçında oynamadı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER