FUTBOL

Fenerbahçe kanatlara servet harcadı

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, son yıllarda hücumun kenarlarında istikrarı yakalayamadı

Fenerbahçe kanatlara servet harcadı - Sayfa 1

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, son yıllarda hücumun kenarlarında istikrarı yakalayamadı

Fenerbahçe kanatlara servet harcadı - Sayfa 2

Süper Lig'de 2017-2018 sezonu öncesinde takımın başına teknik direktör  Aykut Kocaman'ı getiren Fenerbahçe, son 7 yılda kanatlarda oynayan futbolcuların  transferi için 67,5 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Fenerbahçe kanatlara servet harcadı - Sayfa 3

Bu sene de kanat transferlerine öncelik veren sarı-lacivertli takım,  geçen sezon bu bölgede forma giyen Emmanuel Emenike, Oleksandr Karavaiev ve  Volkan Şen ile yollarını ayırırken, Jeremain Lens'in ise kiralık sözleşmesi sona  erdi. Fenerbahçe, teknik direktör Kocaman'ın raporu doğrultusunda bu  isimlerin yerine Mathieu Valbuena ve Nabil Dirar transferlerini gerçekleştirdi.

Fenerbahçe kanatlara servet harcadı - Sayfa 4

Sarı-lacivertliler, Aykut Kocaman'ın takımın başına geldiği ilk sezon  olan 2010-2011'den itibaren son 7 yılda ise hücumun kenarlarında forma giyebilen  16 futbolcuyu kadrosuna kattı. Bu oyunculardan bazılarını kiralık ve bedelsiz  alan Fenerbahçe, bu bölge için 7 yılda 67,5 milyon euro para harcadı.