FENERBAHÇE

Fenerbahçe Konyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Konyaspor ile Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında karşı karşıya geliyor. Peki Fenerbahçe Konyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Konyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Konyaspor maçı saat kaçta? Fenerbahçe Konyaspor Türkiye kupası maçı saat kaça alındı? Fener Konya maç saati değişti mi? Fenerbahçe Konyaspor Türkiye kupası rövanş maçı hangi gün? Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe Konyaspor karşılaşmasında gülen taraf finale çıkmayı garantileyecek ve Galatasaray-Çaykur Rizespor eşleşmesinin galibi ile karşılalacak. Fenerbahçe Konyaspor maçının tüm detayları haberimizde...

FENERBAHÇE KONYASPOR CANLI İZLE

Fenerbahçe ve Torku Konyaspor arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası yarı finali rövanş maçı ATV'den naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe ile Torku Konyaspor arasında 5 Mayıs Perşembe günü oynanacak yarı final rövanş maçının başlama saati 20.45'ten 19.15'e alındı.

 FENERBAHÇE KONYASPOR

Avantaj Fenerbahçe'de!

Konyaspor ile Fenerbahçe arasında Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Konya'da oynanan mücadele Fenerbahçe'nin 3-0'lık üstünlüğ ile sona ermişti. Mücadelede Sarı-Lacivertlilerin gollerini Volkan Şen, Nani ve Van Persie kaydetmişti.

Fenerbahçe ile Konyaspor 31.kez karşılaşacak. Geride kalan 30 maçın 26'sını Fenerbahçe kazanırken, 3'ünü Konyaspor kazandı. 1 maç ise beraberlik ile sonuçlandı.

Geçtiğimiz haftalarda Süper Lig'de karşılaşan Fenerbahçe Konyaspor maçını Konyaspor 2-1 kazanmıştı.

Türkiye Kupasında 2002 yılında karşılaşan Fenerbahçe ile Konyaspor arasındaki maçı Konyaspor 1-0 kazanmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER