FENERBAHÇE

Fenerbahçe yönetiminden operasyon iddialarına yanıt

Fenerbahçe Yönetimi, sezon sonunda kadroda operasyon olacağı iddialarını yalanladı. Yöneticiler, oyuncularla görüşerek, “Dedikodulara aldırmayın. Sezon sonuyla ilgili hiçbir çalışma yok. Saha içine odaklanın, camiayı sevindirecek sonuçlar alın” garantisi verdi.

Fenerbahçe yönetiminden operasyon iddialarına yanıt

Sarı-Lacivertliler seçim havasına girdi. Aziz Yıldırım ve Ali Koç’un çalışmalara hız vermesiyle birlikte futbol, ikinci planda kaldı. Ancak Yıldırım’ın seçilmesi halinde sezon sonunda kadroda büyük bir revizyona gidileceği iddiası, takım içerisinde huzursuzluk yarattı. Yönetim de bunun önüne geçmek için hemen kolları sıvadı.

‘Hiçbir yönetim yapmaz’ : Yöneticiler, futbolculara bu iddiaların yalan olduğunu söyledi. Başta kaptanlar olmak üzere yapılan görüşmede, “Dedikodulara aldırmayın, kulak asmayın. Sezon devam ederken böyle bir kararı hiçbir yönetim almaz. Size güvenimiz devam ediyor. Sadece saha içine odaklanın ve işinizi yapın. Şampiyonluk şansımız hâlâ var. Pes etmeden sonuna kadar savaşacağınıza ve camiayı mutlu edeceğinize inanıyoruz” mesajı verildi.

Kaptanlar devrede : Takım kaptanları Volkan Demirel ve Mehmet Topal da özellikle yabancı takım arkadaşlarıyla görüşerek, bu tarz söylentilere kafalarını takmamalarını tembihledi.

Aziz Yıldırım'dan Mahmut Uslu'ya uyarı

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER