Fenerbahçe

Burak Kızılhan Galatasaray ile ilgili konuştu! 'Algı oluşturuyorlar'

Burak Kızılhan Galatasaray ile ilgili konuştu! 'Algı oluşturuyorlar' Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, Galatasaray ile ilgili gündem yaratan ifadeler kullandı. Kızılhan, Türkiye Futbol Federasyonu’nun 1959 öncesi şampiyonluklarda vereceği kararı takip edeceklerini söyledi.

Ali Koç'tan TFF ve MHK'ya çağrı!

Ali Koç'tan TFF ve MHK'ya çağrı! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Lig'de 5. haftada Alanyaspor'a mağlup oldukları maç sonrası açıklamalar yaptı. Ali Koç, TFF ve MHK'ya çağrıda bulundu.

Fenerbahçe'de Volkan Demirel'den Vitor Pereira'ya eleştiri

Fenerbahçe'de Volkan Demirel'den Vitor Pereira'ya eleştiri Fenerbahçe'nin Başakşehir'e 2-0 yenildiği maç sonrası konuşan Volkan Demirel, sarı lacivertlilerin teknik direktörü Vitor Pereira'ya eleştiride bulundu. Volkan Demirel oyun sistemiyle ilgili de tavsiyelerde bulundu.

Mesut Özil Fenerbahçe'den ayrılıyor! İşte yeni adresi

Mesut Özil Fenerbahçe'den ayrılıyor! İşte yeni adresi Fenerbahçe'nin geçen sezon transfer ettiği Mesut Özil ile ilgili ortaya bir iddia atıldı. Mesut Özil'in Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın gelmesiyle istediği havayı yakalayamadığı ve ayrılmak istediği ifade edildi. Ayrıca Mesut Özil'in ABD'den teklif aldığı öğrenildi.

Fenerbahçe'de Ali Koç'un hayali Vitor Pereira ile gerçek oldu

Fenerbahçe'de Ali Koç'un hayali Vitor Pereira ile gerçek oldu Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un ‘genç ve Avrupalı scout ekiplerinin takip ettiği Fenerbahçe’ hayali teknik direktör Vitor Pereira ile gerçek oldu.

Diego Rossi resmen Fenerbahçe'de! Formayı giydi pozunu verdi

Diego Rossi resmen Fenerbahçe'de! Formayı giydi pozunu verdi Fenerbahçe transferde hız kesmiyor. Uruguaylı futbolcu Diego Rossi'nin kulübü Los Angeles FC ile bir süredir görüşme halinde olan Fenerbahçe, Diego Rossi'yi satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına resmen kiraladı.

Fenerbahçe'de yeniden Vedat Muriqi sesleri!

Fenerbahçe'de yeniden Vedat Muriqi sesleri! Yaz transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala Fenerbahçe forvet için yeni transferleri hızlı bir şekilde bitirmek istiyor. Fenerbahçe'nin forvet hattı için aklına ilk gelen isim ise bir dönem sarı lacivertli formayı giyen Vedat Muriqi oldu.

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a hodri meydan!

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a hodri meydan! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, eski başkan Aziz Yıldırım hakkında olay sözler söyledi. Ali Koç, Aziz Yıldırım'a 'cesareti varsa istediği yerde, istediği zaman...' sözleriyle meydan okudu.

Mesut Özil Katar'a neden gitti? Fenerbahçe'den ayrılıyor mu?

Mesut Özil Katar'a neden gitti? Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Süper Lig'in son haftasında Fenerbahçe'nin Altay ile karşılaştığı mücadelede sakatlığı nedeniyle Mesut Özil kadroya alınmadı. Katar'a giden Mesut Özil'in, görüntüsünün ortaya çıkmasının ardından ayrılık düşünceleri oluştu. Ancak kısa bir süre sonra Mesut Özil'in Katar'a gitme nedeni ortaya çıktı.

Fenerbahçe Diego Rossi transferini bitirdi! İstanbul'a geliyor

Fenerbahçe Diego Rossi transferini bitirdi! İstanbul'a geliyor Fenerbahçe'de transfer haberleri art arda gelmeye başladı. Fenerbahçe, Penarol ve Los Angelas FC gibi takımlarda forma giyen Diego Rossi transferini bitirdiğini ve oyuncunun İstanbul'a geleceğini açıkladı.