GALATASARAY

Fenerbahçe’de derbinin kilit oyuncusu

Braga’ya hakem skandalıyla elenen ve gözünü tamamen lige çeviren Fenerbahçe’de derbinin kilidi milli oyuncu olacak.

 Fenerbahçe’de derbinin kilit oyuncusu

Galatasaray karşısında moral bulmak isteyen sarı-lacivertliler, Gökhan’sız maçlarda puan kaybediyor

Fenerbahçe’de Avrupa Ligi’nde Braga’ya hakem hatalarıyla elenmenin üzüntüsü yaşanırken, Galatasaray derbisi moral açıdan büyük değer kazandı. Ancak son 4 maçtır sakatlığı nedeniyle kadrodan uzak kalan Gökhan Gönül’ün önemi daha da arttı.

Bu sezon puan kaybedilen ve mağlup olunan karşılaşmalarda Gökhan’ın olmaması dikkat çekti. Kariyerinin en iyi sezonlarından birini geçiren tecrübeli sağ bekin forma giymediği 26 maçta sarı-lacivertliler, tam 10 maçta hem kayıplar yaşadı hem de rakiplerden fark yedi.

Galatasaray Fenerbahçe derbi maçı saat kaçta Umut Bulut var mı?

30 yaşındaki oyuncunun olmayışı savunmada olduğu kadar hücumda da hissedildi. Rakiplerine üstünlük kuramayan Fenerbahçe, kalesinde goller gördü.

Bu sezon Gökhan, oynadığı 20 resmi maçta hiç mağlubiyet yaşamadı. Gökhan’ın olmadığı kayıplarda Fenerbahçe, 24 gol yerken, 4 yenilgi 6 beraberlik aldı.

Ayrıca başarılı yıldızın olmadığı mücadelelerde, Vitor Pereira ve ekibi Shakhtar’a 3-0 yenilerek, Şampiyonlar Ligi’nden elendi, sezonun ilk derbisinde Beşiktaş’a 3-2 kaybetti, Avrupa Ligi’nin ilk maçında Molde’ye 3-1 boyun eğdi ve Braga’ya 4-1 mağlup olup Avrupa’ya havlu attı.

Gökhan Gönül’ün forma giydiği 20 maçta Fenerbahçe sadece 1 kez, kalesinde 2 gol gördü. Ligin 14. haftasında Gaziantepspor deplasmanında 2-2 biten maçta, gollerden biri Gökhan’dan geldi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER