SÜPER LİG

Fenerbahçe'de flaş ayrılık

Fenerbahçe'nin Çek futbolcusu Kadlec, kendine yeterince şans verilmediğinden yakındı .

Fenerbahçe'de flaş ayrılık

Fenerbahçe'de yedek kulübesine mahkum olan Michal Kadlec, sürekli oynayabileceği bir takıma gitmek istediğini belirtirken "devre arasını ne olacağını göreceğiz" dedi. 

Fenerbahçe'nin Çek futbolcusu Kadlec, kendine yeterince şans verilmediğinden yakındı ve, "Sözleşmem sezon sonuna kadar devam ediyor ama devre arasında ne olacağını göreceğiz. Ben daha fazla oynamak istiyorum. Sürekli oynayabileceğim bir kulübe transfer olmalıyım" dedi. 

Türkiye İzlanda maçı son dakika dakika canlı anlatımıTürkiye İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi şifresiz kanalda?, Türkiye İzlanda maçı 13 Ekim Salı günü Torku Konya Arena Stadı'nda oynanacak. Saat 21.45'teki maç Show TV'den şifresiz olarak yayınlanacak.

"SÜREKLİ OYNAYACAĞIM BİR TAKIMA TRANSFER OLMALIYIM"

Fenerbahçe'de bir türlü istediği şansı bulamayan Kadlec, Çek Cumhuriyeti Milli Takımı'nda da yedek kalmasının ardından isyan etti. Sarı-lacivertli takımda oynayamadığı için milli takımda da kulübeye çekildiğini öne süren Kadlec, 2016 Avrupa Şampiyonası finallerinde ülkesi adına mücadele etmek istediğini belirtti. Michal Kadlec, "Bunun için de sürekli oynayabileceğim bir kulübe transfer olmalıyım" ifadesini kullandı. 

"DEVRE ARASINDA NELER OLACAK GÖRECEĞİZ" 

Kadlec, Çek basınına yaptığı açıklamada "Fenerbahçe ile sezon sonuna kadar devam eden bir sözleşmem var. Ancak devre arasındaki transfer döneminde neler olacağını göreceğiz" diyerek teklif beklediğini söyledi.

"HEDEFİM 11'E DÖNMEK" 

Çek futbolcu "Kesinlikle daha fazla oynayabileceğim bir kulübe gitmek istiyorum. Çünkü benim tek hedefim Çek Cumhuriyeti Milli Takımı'nın ilk onbirindeki yerime dönmek. Bunun için de kulübümde oynamam gerekiyor" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER