FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de kriz! Ayrılmak istiyor

Vatandaşının 11’i hak edecek seviyede olmadığını düşünen Advocaat, kupada ona son bir şans vermek istedi. Gemileri yakan Wiel “Mutsuzum, ayrılmak istiyorum” dedi.

Fenerbahçe'de kriz! Ayrılmak istiyor

Gökhan Gönül’ün Beşiktaş’a imza atmasının ardından o bölgeye Fransız devi PSG’den Gregory van der Wiel takviyesini yapan F.Bahçe, bu transferde baltayı taşa vurmuş gibi görünüyor.

İstanbul’da geçirdiği süre zarfında yeşil sahalardan çok magazin sayfalarında boy gösteren Hollandalı, sarı-lacivertlilerle yol ayrımına geldi.

İlk haftalarda düzenli şans bulsa da gösterdiği performansla kimseyi tatmin etmeyen sağ bek, ardından sakatlanıp uzun süre formasından uzak kalmıştı.

F.Bahçe'nin genç oyuncusuna sürpriz teklif

Vatan'ın haberine göre; Tedavi süreci tamamlandıktan sonra kupadaki G.Birliği mücadelesinde şans bulan Wiel’in Diyarbakır’da da forma giymesine kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak maçtan hemen önce öyle şeyler yaşandı ki, sorunlu oyuncunun F.Bahçe macerası kağıt üzerinde olmasa da sözlü olarak sona erdi.

İşte Gregory van der Wiel krizinin perde arkası.

Orman'dan Aziz Yıldırım'a zehir zemberek sözler!

‘FORMAYI HAK EDİYORUM!’

Wiel bir süredir Advocaat’a “Hocam kendimi çok iyi hissediyorum. Hem lig hem Avrupa maçlarında 11 oynayabilecek durumdayım. Bence formayı hak ediyorum” sözleriyle pres yapıyordu. Ancak vatandaşının fiziksel verilerinden memnun olmayan hoca, “Önce kendini kupada göster” dedi..

AMED maçında sahaya sürmeyi planladığı oyuncu kendisine “Sakatım. Ağrılarım var. İstanbul’da kalıp tedavi olmalıyım” deyince de olanlar oldu. Bunun üzerine 28 yaşındaki oyuncu Diyarbakır’a götürülmezken, van der Wiel de yönetime “Mutsuzum ve takımdan ayrılmak istiyorum” sözleriyle niyetini açık açık belli etti.

PSG
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER