FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de Mehmet Ali Aydınlar bombası

TFF Başkanı olduğu dönemde Fenerbahçe’deki kredisini tüketen Mehmet Ali Aydınlar’ın kulübü borç batağından kurtaracak bir formülle döneceği iddia edildi.

Fenerbahçe'de Mehmet Ali Aydınlar bombası

TFF Başkanı olduğu dönemde Fenerbahçe’deki kredisini tüketen Aydınlar’ın 45 milyon avro vaadini yerine getireceği ve erkek basketbol takımına sponsor olacağı iddia edildi.

Şike sürecinde kadar Fenerbahçe’nin Aziz Yıldırım’dan sonraki başkanı olarak görülen, ancak 3 Temmuz’daki duruşuyla sarı-lacivertli camiada istenmeyen adam durumuna düşen Mehmet Ali Aydınlar hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı.

Yönetime yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre Yıldırım karşısında başkan adayı ortaya atılan ancak ezici bir mağlubiyet yaşayan Aydınlar camiadaki yerini yeniden kazanabilmek için 45 milyon avro vaadini yerine getirmeye hazırlanıyor.

Fenerbahçe’nin şike sürecinde Avrupa’ya gidemeyince kaybettiği paraları cebinden ödeyecek olan Mehmet Ali Aydınlar, “Kandırıldım” diyerek camiadan özür dileyecek.

Kulüp nefes alır

Fenerbahçe'nin kapısından dönmüş!

Fenerbahçe’nin haklı çıkması halinde kaybettiği paraları geri ödeme sözü veren, ancak vaadini sürekli erteleyen Mehmet Ali Aydınlar’ın özellikle paralel ihanet çetesinden sonra yaşananları tekrar değerlendirdiği ve yanıldığını söylediği öne sürüldü.

Basket Dergisi'nin haberine göre, Mehmet Ali Aydınlar’ın bu kararını aracılar vasıtasıyla yönetime ilettiği hatta fırsat verilmesi halinde sponsor olarak kulübe destek vermeye de hazır olduğu belirtildi.

Daha önce bayan voleybol takımının sponsoru olan Aydınlar erkek basketbol takımının sponsorluğunu üstlenmek istiyor. Eğer iddialar doğru çıkar ve Aydınlar kulübe 45 milyon avro öderse, Fenerbahçe mali krizden bir anda çıkmış olacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER