FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de olağanüstü hal

Fenerbahçe’de Dick Advocaat, referandum arasından sonra oynanacak Galatasaray maçı için şimdiden işi sıkı tutuyor.

Fenerbahçe'de olağanüstü hal

Derbiye 2 hafta olmasına rağmen Akhisar maçının hemen ardından topbaşı yapıldı. Hollandalı teknik adam, ilk kez verilen arada ülkesine gitmeyecek. Ekibiyle birlikte Aslan’ı detaylı bir şekilde analiz edecek. Advocaat’a göre derbi zaferi, Devler Ligi bileti için önemli bir adım olacak.

Sarı-Lacivertliler, Akhisar Belediye karşısında beklenen futbolu sergileyemese de 3-1 kazanmayı başardı. Böylece Trabzonspor ile fark 6 puana çıktı. Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi umutları da yeniden yeşerdi. Bu yolda en kritik viraj ise referandum arasından sonra, 23 Nisan’da Galatasaray ile Türk Telekom Arena’da oynanacak derbi. Dick Advocaat, bu karşılaşmaya büyük önem veriyor. Bunun için Samandıra’da tam anlamıyla olağanüstü hal ilan edildi.

Fenerbahçe'de Van Der Wiel'a sürpriz talip

Pazartesi izni yok

Fanatik'in haberine göre;  Tecrübeli teknik adam, bu arayı ülkesinde tatil yapmak yerine derbiye hazırlanmak için kullanacak. Sadece takıma da izin vereceği hafta sonunda ailesini ziyaret etmek için Hollanda’ya gidecek. Advocaat’ın yardımcıları Cor Pot ve Mario Been, Galatasaray ile ilgili detaylı bir rapor oluşturacak. Tecrübeli hoca ise taktik idmanlara ağırlık verecek. Başarılı teknik adam, derbiye verdiği önemi, tatilleri en aza indirerek de gösterdi. Normalde lige verilen aralarda pazartesi günleri futbolcular izin yapardı. Ancak Galatasaray hazırlıkları, Akhisar maçının hemen ardından dün başladı. Üstelik derbi provası, bugün yapılacak antrenmanla da devam edecek. ‘

Adalet’ rafa kalktı!

Dick Advocaat, artık kadro seçiminde de ‘adalet’ yerine ‘verim’e bakıyor. 11’i belirlerken, bir önceki maçta kendini gösteren oyuncuları değil, rakip karşısında daha etkili olacağına inandığı isimleri görevlendiriyor. Karabük maçının kahramanı Fabiano bu nedenle Akhisar’da yedek kaldı. Kayseri ile oynanan kupa maçında sonradan oyuna girip müthiş bir gol atan Volkan Şen, önceki akşam süre alamadı. Dick Advocaat, bu tutumunu sezon sonuna kadar sürdürecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER