FUTBOL

Fenerbahçe'de önemli gelişmeler yaşanıyor

Süper Lig'de şampiyonluk yarışında üst üste kayıplar yaşayan ve lider Beşiktaş'ın 10 puan gerisinde kalan Fenerbahçe'de Avrupa'ya da veda edilmesinin ardından önemli gelişmeler yaşanıyor.

Fenerbahçe'de önemli gelişmeler yaşanıyor - Sayfa 1

Sarı-lacivertli ekip sezonu Dirk Advocaat yönetiminde tamamlamayı kararlaştırırken öncelikli hedef olarak Süper Ligi ikinci sırada bitirerek Şampiyonlar Ligi eleme vizesi almayı ve Türkiye Kupası'nı müzesine götürmeyi belirlemiş durumda. Öte yandan önümüzdeki sezon güçlü bir kadro ile lige başlamayı hedefleyen Fenerbahçe bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler önümüzdeki sezon için 3 önemli isimle anlaşma sağlamış durumda. Takımdan gidecekler ve kalacaklarla da ilgili çalışmalar sürüyor.

Fenerbahçe'de önemli gelişmeler yaşanıyor - Sayfa 2

Volkan Demirel'in performansından çok memnun olmayan Yönetim Bursaspor'un başarılı kalecisi Harun Tekin ile prensip anlaşmasına vardı. Harun'un gelişiyle birlikte Volkan Demirel'in ikinci kaleci konumuna geçmesi planlanıyor.

Fenerbahçe'de önemli gelişmeler yaşanıyor - Sayfa 3

35 yaşındaki Volkan'ın yedeği durumundaki Fabiano kiralık olduğu için sezon sonu Porto'ya geri dönecek. Fenerbahçe'yle 2019 yılına kadar kontratı bulunan üçüncü kaleci Ertuğrul Taşkıran ise bir başka takıma kiralanacak. Fenerbahçe altyapısından yetişen 27 yaşındaki Ertuğrul daha önceki dönemlerde Samsunspor, Kayserispor ve Sivasspor'da kiralık olarak oynamıştı.

Fenerbahçe'de önemli gelişmeler yaşanıyor - Sayfa 4

HASAN ALİ'YLE UZATILMAYABİLİR Bir ara Biliç'in çalıştırdığı West Ham United'ın takibine giren Hasan Ali Kaldırım'ın sözleşmesi de Volkan Demirel gibi sezon sonunda bitiyor.5 sezondur Fenerbahçe forması giyen 27 yaşındaki Hasan Ali Kaldırım'ın yerine son maçlarda İsmail Köybaşı'nın tercih edilmesi ligin bitimiyle birlikte yolların ayrılacağı düşüncesini de beraberinde getiriyor.