FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de zorunlu rotasyon!

Aykut Kocaman, sakat ya da cezalı olmadığı sürece Sivasspor maçında oluşturduğu 11’i değiştirmedi. Kocaman, kadroda ciddi bir istikrar yakaladı. Ancak Konya’da zorunlu revizyon olacak.

Fenerbahçe'de zorunlu rotasyon!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, milli aradan sonra Sivasspor maçıyla başlayan süreçte ilk 11’ini belirledi.

Kocaman, o karşılaşmada sonradan oyuna girip hat-trick yapan Soldado’yu bile bir sonraki hafta Antalya’da kulübede bekletti. Deneyimli teknik adam, zorunlu olmadıkça kadroyu bozmadı. Kasımpaşa karşısında forvet eksikliği nedeniyle Alper, önceki gün ise Janssen’in sakatlığı yüzünden Soldado 11’de şans buldu. Fenerbahçe Karabük’ü 2-0 yenerek önemli bir galibiyet alsa da savunma 4’lüsünün 3’ünü kaybetti.

Neto’nun yeri garanti : Aykut Kocaman’ı cumartesi günkü Konya maçında zor bir karar bekliyor. Stoperler Neustadter ve Skrtel ile sağ bek Şener cezası nedeniyle ilk yarının son karşılaşmasında görev yapamayacak. Bu isimlerin yokluğunda Kocaman’ın yapabileceği 3 farklı tercih var. Bunlardan biri, Neto’nun yanında Josef ya da Mehmet Topal’ı oynatıp sağ bekte İsla’yı görevlendirmek. Bu 11’de Ozan Tufan da uzun bir aradan sonra takıma dönmüş olacak.

Janssen dönüyor, Valbuena? : Bir diğer seçenek, Karabük maçının ikinci yarısının başında olduğu gibi Dirar’ın sağ bekte oynaması. İsla’nın ise stopere geçmesi. Son senaryoda ise stoperde Neto’nun partneri genç Yiğithan Güveli olacak. İsla da her zamanki yeri olan sağ bekte görev yapacak. Hangi senaryo gerçekleşirse gerçekleşsin, Janssen’in 11’e geri dönmesine de kesin gözüyle bakılıyor. Valbuena’da ise henüz karar verilmedi.

Fenerbahçe'den Luke Shaw ve Wilshere atağı

Yorumlar
TREND HABERLER