DİĞER HABERLER

Fenerbahçe'den anlamlı davranış

Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal'ın eşi Selda Topal, kulübe giderek Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile bir araya geldi.

Fenerbahçe'den anlamlı davranış
Fenerbahçe, böbrek hastalarına 3 dializ makinesi birden bağışladıAmaç böbrek hastaları için dializ makinesi temin etmekti.

Çıkardığı isimsiz adlı şiir kitabının geliri ile böbrek hastalarının tedavisinde kullanılan dializ makinesi alımı için uzun süredir çalışan Selda Topal, Aziz Yıldırım ile Fenerbahçe Televizyonu'nda buluştu. Bugüne kadar futbol camiasından büyük destek gören Selda Topal, önce vakfın faaliyetlerini anlattı sonra Aziz Yıldırım'dan 3 makine birden sözü aldı.

1 KENDİ ALDI, BİR AYKUT KOCAMAN'A ALDIRDI, ÜÇÜNCÜYÜ DE FUTBOL TAKIMINDAN İSTEDİ
Aziz Yıldırım, Selda Topal'a çok güzel bir iş yaptığını ve büyük hayır işlediğini belirterek, "Selda hanım yaptığınız iş çok büyük. Sizi tebrik ediyorum. Şimdi benden size bir adet dializ makinesi" dedi.

12 Bin Euro değerindeki makineyi hiç düşünmeden hediye eden Aziz Yıldırım'dan sonra odaya teknik direktör Aykut Kocaman girdi.

Aykut Kocaman, kısa bir görüşmeden sonra kendisi de bir tane makine alma sözü verdi. Ama olay bununla da sınırlı kalmadı. Fenerbahçe Başkanı Yıldırım Kocaman'dan futbol takımını da organize etmesini söyledi. Böylece bir toplantı, üç dializ makinesinin alımı ile sona ermiş oldu.

Selda Topal, Fenerbahçe camiası ve başta Aziz Yıldırım olmak üzere herkese teşekkür ederek şunları söyledi:
"Bu bedel karşılığında şiir kitabımı da tüm Türkiye genelindeki Fenerbahçe Spor Okulları'na göndereceğiz. Bundan daha büyük bir mutluluk olabilir mi? Bu ziyaretin anlamı çok büyüktü. Böbrek Hastaları dualarını Fenerbahçe camiasından eksik etmesin. Onlara destek olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a, teknik heyete ve futbolculara şükran borçluyum."
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER