FENERBAHÇE

Fenerbahçe'den teklif geldi mi?

Katar’ın Umm Salal takımını çalıştıran Türk antrenör Bülent Uygun, Fenerbahçe iddialarına bakın ne yanıt verdi

Fenerbahçe'den teklif geldi mi?

Katar’ın Umm Salal takımını çalıştıran Türk antrenör Bülent Uygun Fenerbahçe hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı..

Radyospor’da Özgür Sancar’a konuşan; Fenerbahçe’nin bugün deplasmanda yapacağı Manchester United maçına ve isminin son günlerde Fenerbahçe’nin Sportif Direktörlük göreviyle ilgili gündeme gelmesine değinen Uygun, “Manchester United, hiç yenilmemişti ve Başkan Ali Şen bu zamana kadar yenilmediyse, Fenerbahçe’yle oynamamış demek ki dedi. Şunu da samimi olarak ifade etmek istiyorum, o zaman Fenerbahçe ilk 11’ini Ali Şen yapmıştır. Manchester United, Pazartesi günü Liverpool ile berabere kaldı ve Mourinho biraz zor günler yaşıyor. Premier Lig’de 15 puanları var ama İngiltere’ye göre başarı trendi düşük. Mourinho sistem sıkıntısı yaşıyor. Son yıllarda, Türk takımlarının Avrupa’da mücadele edeceğini gösteriyoruz. Ben Fenerbahçe’nin bu maçı kazanacağını düşünüyorum. İnancım tam" dedi.  

Fenerbahçe'nin kuş kazası kafaları karıştırdı

FENERBAHÇE SPORTİF DİREKTÖRLÜĞÜ? 

Deneyimli teknik adam, "Sportif Direktörlük konusuna gelince de, yok öyle bir durum ya da ben bilmiyorum. Ben konuların çok uzağındayım. Bana şu anda bir teklif gelmedi. Sportif direktörlük görevi bize yakıştırılan bir şey şu aşamada.  Fenerbahçe şu anda zor günler geçiriyor ve yıl içerisinde toparlayacaktır. Hocayla birlikte bu kaostan çıkacaklarını düşünüyorum. Benim amacım ülkeme hizmet etmek, Milli takımlarda, ülkemizin takımlarında Avrupa’da başarılı olmak" şeklinde konuştu.  

Uygun, "Şu anda kitap hazırlığım var, nasip olursa kitabın gelirini şehit ailelerine bağışlayacağım. Sivas’ta gösterdiğimiz sıçrama var. Sportif direktörlük de vardı bunların içerisinde. Görev gelsin diye beklemek yerine şu andaki takımımı zirveye taşımak ile mesulüm” ifadelerini kullandı. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER