FENERBAHÇE

Fenerbahçe'den Vietto hamlesi

Fernandao'dan sonra Van Persie'nin de sakatlığının uzayacak olması, Fenerbahçeli yönetimin forvet transferi için çalışmalarını hızlandırdı. Sarı lacivertliler, Atletico Madrid'in geçtiğimiz sezon Sevilla'ya kiraladığı Luciano Vietto için harekete geçti.

Fenerbahçe'den Vietto hamlesi

Fenerbahçe, transfer döneminin bitmesine kısa süre kala çalışmalarına devam ediyor.

Robin van Persie'nin milli takımda sakatlanmasının ardından sarı lacivertliler forvet takviyesi için girişimlerini sıklaştırdı. Yönetim bu doğrultuda Atletico Madrid'den Luciano Vietto'yu kadrosuna katmak için temaslarına devam ediyor.

Robin van Persie'nin çapraz bağ sakatlığı yaşamasının ardından, Fenerbahçe bir forvet oyuncusu daha almak için yürüttüğü girişimleri hızlandırdı. Sarı lacivertli ekibin hedefinde Vietto var. Ama görüşmelerde iki takımın uzlaşamadığı bir nokta var.

Fenerbahçe’de Robin van Persie şoku


AS'ın haberine göre, Fenerbahçe 23 yaşındaki forvet oyuncusunu 1 yıllığına kiralamak istiyor. Ancak İspanyol kulüp buna sıcak bakmıyor. Başkent ekibi oyuncuyu bonservisiyle sarı lacivertlilere göndermeyi planlıyor. Finansal Fair Play nedeniyle Arjantinli futbolcunun 12 milyon euroluk bonservisini karşılayamayacak olan kanarya, oyuncunun kiralanması konusunda kulübü ikna etmeye çalışıyor.



Luciano Vietto, geçtiğimiz sezonu Sevilla'da kiralık olarak geçirmiş, çıktığı 31 maçta 10 gol atıp 5 de asiste imza atmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER