SÜPER LİG

Fenerbahçeli futbolcular Nani'ye moral verdi

Fenerbahçe’de son haftaların en çok eleştirilen isimlerinin başında Luis Nani geliyor. Sezona iyi başlayan, birçok maçı tek başına kazandıran 29 yaşındaki futbolcu, son dönemde ciddi bir düşüş yaşadı.

Fenerbahçeli futbolcular Nani'ye moral verdi

Portekizli, son dönemdeki eleştirilere, “Futbolda gördükleriniz her zaman doğru değildir” yanıtını vermişti. Moralsiz olan yıldız futbolcuyu arkadaşları derbiye hazırlıyor.

Son olarak Lokomotiv Moskova karşılaşmasında da etkisiz kaldı. Bu mücadelenin ardından özellikle basında yapılan eleştirilere morali bozulan Nani, Instagram’dan bir açıklama yaparak, “Futbolda gördükleriniz her zaman doğru değildir” ifadelerini kullanmıştı. Fenerbahçeli futbolcular, kötü bir dönemden geçen Portekizli’ye destek vermek için kolları sıvadı. Takım arkadaşları, Nani ile özel konuşmalar yaparak kritik Beşiktaş derbisine hazırlıyor. Başta Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Mehmet Topal gibi tecrübeli oyuncular olmak üzere birçok futbolcu 29 yaşındaki yıldızla birebir görüşmeler yapıyor. 

Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı saat kaçta? BJK - FB derbi canlı izle

‘Sana ihtiyacımız var’

Fanatik'in haberine göre; Futbolcular Nani’yi, “Senin sahada ne kadar mücadele ettiğini hepimiz biliyoruz. Eleştiriler her zaman oluyor. Şu anda önünde bu eleştirileri susturmak için büyük bir fırsat var. Derbi bizim için sezonun kader maçı olacak. Bu karşılaşmada senin yeteneklerine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Çık, kaliteni konuştur ve nasıl bir oyuncu olduğunu herkese göster” sözleriyle hem motive ediyor, hem de moral veriyor. Eleştiriler nedeniyle son derece hırslı olan Nani, bu sezonki en iyi oyununu oynamaya kararlı.

Yorumlar
TREND HABERLER