BEŞİKTAŞ

Fenerbahçeli işçinin kovulması taraftarları kızdırdı

Vodafone Arena'nın inşaatında çalışan bir işçi, "Sen yürü şanlı Fenerbahçe'm" diye yazınca, işine son verildi.

Fenerbahçeli işçinin kovulması taraftarları kızdırdı

Beşiktaş Kulübü tarafından yaptırılan Vodafone Arena'nın inşaatında çalışan bir işçi, "Sen yürü şanlı Fenerbahçe'm bu stad bu sene de zaten bitmez" diye yazınca, işine son verildi.

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın koltuklarını yapan firmada çalışan Miray Çınar adlı personelin, inşaat sahasından çektirdiği fotoğrafın yanına "Statları yetişmiyor, beter olsunlar" diye yazdığı için kovulmasının üzerinden sadece 15 gün geçmişken, benzer bir vaka daha yaşandı.

Vodafone Arena'da Beşiktaş yazısı göründü

"HİÇBİR ŞEY ENGEL DEĞİL İÇİMİZDEKİ ÇALIŞMA ŞEVKİNE"

Stat inşaatında çalışan Serkan Yıldız, Facebook hesabına, "Ne yağmur, ne çamur, ne soğuk, hiçbir şey engel değil içimizdeki çalışma şevkine. Sen yürü şanlı Fenerbahçe'm bu stad bu sene de zaten bitmez" diye yazdı ve yanına da 'gülücük' işareti yaptı.  

Serkan Yıldız
Beşiktaş yönetimi, bu paylaşım üzerine Serkan Yıldız'ın da işine son verdi..   

Serkan Yıldız

RIDVAN AKAR AÇIKLADI

Beşiktaş İletişim Direktörü Rıdvan Akar, "Sevgili Beşiktaşlılar, stat yönetimi Serkan Yıldız'ın görevine son vermiştir." açıklamasıyla o işçinin görevine son verildiğini duyurdu. 

Serkan Yıldız

İŞTEN ÇIKARILMAYA TEPKİ

Bazı taraftarların "Bu karar ağır oldu" tepkileri üzerine Akar, "Beşiktaş'ta kimin çalışacağına iletişimci karar vermez. İşi, kararı duyurmaktır. Eleştiri de ekmek yediğin yere saygı da insaflı olmalıdır" dedi.

rıdvan akar

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER