FENERBAHÇE

Fenerbahçeli yıldızı yerden yere vurdu

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Kayseri'de yaşanan gerginlik sonrası Volkan Demirel için sert sözler kullandı.

Fenerbahçeli yıldızı yerden yere vurdu

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Kayseri'de yaşanan gerginlik sonrası Volkan için "Ne gerek var gidip kafanı rakibinin alnına dayıyorsun? Nedir bu kabadayılık?" ifadesini kullandı. 

Fenerbahçe, deplasmanda Kayserispor'u Robin van Persie'nin muhteşem frikik golüyle 1-0 mağlup etti ama oynanan futbol hayal kırıklığı yarattı.  

Fenerbahçe kötü futbolla kazandı!Fenerbahçe Kayserispor'u 1-0 yenerek 2 hafta aradan sonra 3 puana ulaşırken ilginç bir istatistik ortaya çıktı.

Fenerbahçeli taraftarlar ve spor kamuoyu sarı-lacivertli takımın toplam 14 resmi maç oynamasına rağmen iyi futbolsergileyemediği konusunda hem fikir.

Sabah gazetesi spor yazarı Erman Toroğlu da, sarı-laciertli takımın oynadığı oyunu beğenmezken maçın son dakikalarında Furkan-Zeki-Volkan üçlüsü arasında yaşanan gerginliği yorumlarken Fenerbahçeli kaleciyi sert bir dille eleştirdi. 

İşte Toroğlu'nun bugünkü yazısından bir bölüm...

"NEDİR BU KABADAYILIK"

Volkan Demirel'in maç bitiminde yaptıkları çok çirkindi. Sosyal medyada "İşte bu yüzden Milli Takım'a alınmıyorsun" diyorlar. Haklılar. Ne gerek var gidip kafanı rakibinin alnına dayıyorsun? Nedir bu kabadayılık? Fatih Terim, Volkan'ı Milli Takım'a alsa ben Milli Takım yorumları yapmam. Volkan zihniyetli futbolcunun Milli Takım'da yeri yok.

Yorumlar
TREND HABERLER