BASKETBOL

Fenerbahçe'nin yeni transferi İstanbul'da

Fenerbahçe Kadın basketbol takımının yeni transferi Sandrine Gruda İstanbul’a geldi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi İstanbul'da

Kadın basketbolunda, sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın en güçlü kadrolarından birine sahip olan Fenerbahçe, dev bir transfer daha yaptı.

Sarı-lacivertliler dünyaca ünlü Fransız basketbolcu Sandrine Gruda'yı renklerine bağladı ve İstanbul'a getirdi.

Sandrine Gruda

"ŞAMPİYONLUK İÇİN GELDİM"

Dün akşam Paris'ten kalkan tarifeli uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen Fransız basketbolcu Gruda'yı, Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı yetkilileri karşıladı.

Sandrine Gruda

Fransız basketbolcu, burada FBTV'ye yaptığı açıklamada, sarı lacivertli takıma transfer olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşamak istediğini anlatan Gruda, "WNBA'de yaşadığım şampiyonluğu Fenerbahçe formasıyla da yaşamak istiyorum. Buraya şampiyon olmaya geldim. Bütün kupaları kazanmak istiyorum. Asıl amacım şampiyon olmak." diye konuştu.

Sandrine Gruda

CUMHURBAŞKANI İLE FOTOĞRAFI EFSANE OLDU

Fransa Cumhurbaşkanı Francois Hollande'ın geçen yıl Sandrine Gruda'ya ödül verirken çekilen fotoğrafları, o dönem sosyal medyada en çok konuşulan olaylar arasında. Hollande, 1.70 metre boyunda.

1.93 metre boyundaki Gruda, topuklu ayakkabılarla Cumhurbaşkanı'nın karşısına çıkınca ortaya bu ilginç görüntüler çıkmıştı.

Sandrine Gruda.

Sandrine Gruda Kimdir?

2007 WNBA draftında birinci tur 13. sıradan seçilen Sandrine Gruda, üç sezon ABD'de oynadıktan sonra rotasını UMMC Ekaterinburg ile birlikte Avrupa'ya çevirdi. Rus ekibiyle Kadınlar Euroleague'de şampiyonluk yaşayan tecrübeli yıldız, WNBA'de formasını giydiği Los Angeles Sparks ile  2015-2016 sezonunu şampiyonlukla noktaladı.

Kariyerindeki asıl başarıları Fransa Milli Takımı ile yaşayan Gruda, Fransa ile 2012 Londra Olimpiyatları'nda gümüş madalya kazandı. 2009 Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası'nda altın madalyaya ulaşan Fransa'nın en önemli oyuncularından olan Gruda, Fransa'da düzenlenen 2013 Kadınlar Eurobasket'te de ikincilik sevinci yaşamıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER