FENERBAHÇE

Fenerbahçe’ye imzası an meselesi

Sarı-Lacivertli taraftarlara bir güzel haber de İngiltere’den geldi. Arsenal, Fenerbahçe’nin Ospina için yaptığı 3.5 milyon euroluk teklifi kabul etti. Kolombiyalı kaleci için resmi açıklama yapılması an meselesi.

Fenerbahçe’ye imzası an meselesi

Fenerbahçe Yönetim transfere tam gaz devam ediyor. Sarı- Lacivertliler, geçtiğimiz sezon gündeme gelen David Ospina’da da mutlu sona ulaştı

Yönetim, sezon devam ederken Kolombiyalı file bekçisi ile görüşerek 4 yıllık ön anlaşma yapmıştı. Daha sonra Arsenal ile pazarlıklar başladı. İngiliz ekibi kapıyı 5 milyon euroya (20 milyon TL) açtı. Ancak pazarlıklar sonucu taraflar 3.5 milyon euroya (14 milyon TL) anlaşma sağladı. Böylece bu transfer de bitme noktasına geldi.

Aykut Kocaman'dan bomba açıklamalar!


Haftaya gelebilir

David Ospina şu anda Kolombiya Milli Takım kampında yer alıyor. 28 yaşındaki kaleci, ülkesinin bugün İspanya, 13 Haziran Salı günü Kamerun ile oynayacağı hazırlık maçları sonrası İngiltere’ye dönecek. Ospina’nın, transfer döneminin başlayacağı 17 Haziran’da da İstanbul’a gelerek önce sağlık kontrolünden geçirilmesi ardından da sözleşmeye imza atması bekleniyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER