FENERBAHÇE

Fenerbahçe'ye kötü haber! Geri dönüyor

Fenerbahçe'ye Gregory Van Der Wiel’den kötü haber geldi.

Fenerbahçe'ye kötü haber! Geri dönüyor

Amerika'da tatil yapan Van der Wiel, F.Bahçe yönetimine mesaj yolladı: Başka kulüplerle görüşmem oldu ancak hiçbiriyle anlaşamadım. Bu yüzden hazırlık kampına katılmak için Türkiye’ye geleceğim.

Sarı-lacivertlilerdeki ilk sezonunda asistlerinden çok skandallarıyla gündeme gelen Hollandalı, yaklaşık 6 aydır kendisine takım arıyordu. Türkiye’de daha fazla kalmak istemediğini yönetime de bildiren oyuncu, tüm çabalarına rağmen Avrupa’da forma giyecek bir kulüp bulamadı. Yılda 2.2 milyon euro civarında garanti para alan Wiel’in bu ücretini hiçbir takımın karşılamaya yanaşmadığı öğrenildi.

Fenerbahçe'ye Avrupa ayarı


KARAR HOCANIN

Vatan'ın haberine göre; Bu gelişme üzerine sarı-lacivertlilerle iletişime geçen Wiel, “Şu an tatil için Amerika’dayım. Menajerimin başka takımlarla görüşmesi oldu ancak anlaşamadım. Bu yüzden sezon başı hazırlık kampı için Türkiye’ye döneceğim” diye haber yollattı.

Volkan Demirel çılgına döndü!


Geçen sezon disiplinsiz tavırları nedeniyle kadro dışı bırakılan oyuncunun geleceğiyle ilgili son kararı ise teknik direktör Aykut Kocaman verecek. Futbolcuyu sezon başı kampında denemesi beklenen Aykut Hoca, ‘Ondan memnunum’ derse Wiel takımda kalacak. Aksi bir durum söz konusu olursa Hollandalı oyuncunun bir kez daha kadro dışı kalması gündemde

Yorumlar