SÜPER LİG

Fenerbahçe'yi bekleyen zorlu süreç

Devler Ligi’ne veda eden Fenerbahçe’yi ağustos ayı içinde çok zorlu bir süreç bekliyor.

Fenerbahçe'yi bekleyen zorlu süreç
Şampiyonlar Ligi'nden elenmenin moral bozukluğu içindeki Fenerbahçeli futbolcular, 11 gün içinde Antalyaspor (seyircisiz) PAOK (D), Trabzonspor (D) ve PAOK maçlarına çıkacak.

Deplasmanda 2-2 berabere kalıp, avantajlı bir şekilde döndüğü İstanbul’da, İsviçre’nin Young Boys takımına beklemediği bir şekilde yenilerek, Devler Ligi’ne veda eden Fenerbahçe’yi ağustos ayı içinde çok zorlu bir süreç bekliyor.

Ortaya koydukları kötü  futbol ve Şampiyonlar Ligi kapısından dönmeleri nedeniyle moralsiz ve zorlu günler geçiren Sarı-Lacivertliler, 11 gün içinde birbirinden zorlu ve önemli maçlara çıkacak. Bu zorlu maratonun ilk mücadelesi, 15 Ağustos’ta Medical Park Antalyaspor ile.

Güney ekibini cezası nedeniyle taraftarından yoksun şekilde ağırlayacak olan Fenerbahçe, 4 gün sonra Yunanistan deplasmanına çıkacak. PAOK ile Avrupa Ligi Play-Off ilk maçını oynadıktan sonra Sarı-Lacivertliler’i çok zorlu bir deplasman daha bekliyor.

Kanarya, ligin ikinci haftasında Avni Aker’de Trabzonspor karşısına çıkacak.

Trabzon dönüşü 26 Ağustos’ta PAOK ile rövanş maçı var. İşte bu dört karşılaşma, bir bakıma teknik direktör Aykut Kocaman ile Fenerbahçe’nin geleceğine yön verecek.

Okların ucu sivrilecek
Sonuçlar kötü olursa, eleştiri okları şimdikinden daha keskin bir şekilde genç hocanın, futbolcuların ve yönetimin üzerine yönelecek. Bu yüzden herkesin aklında, bu maçlarda tüm güçlerini ortaya koyup, başarılı sonuçlara imza atmak var.

Bu zorlu mücadeleler öncesinde Kocaman’ı en çok düşündüren konu, sakatlar ve futbolcularının moralsizliği.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER