FENERBAHÇE

Fernandao 650 futbolcuyu solladı

213 dakikaya 4 gol sığdıran Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı, her 53.2 dakikada bir skoru değiştirmeyi başarıp, 650 futbolcuyu geride bıraktı.

Fernandao 650 futbolcuyu solladı

Molde deplasmanında gol perdesini açan Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Fernandao, performansı ile Avrupa Ligi'nin en sık gol atan ismi durumuna geldi.

Celtic maçında iki gol birden atarak takımına beraberliği getiren,Ajax'a attığı tek golle galibiyetin mimarı olan Brezilyalı yıldız, Molde deplasmanında 1 gol ve 1 asistle zaferi getirdi. Fernandao, bu performansıyla Avrupa Ligi'nin en sık gol atan ismi durumuna geldi ve 650 futbolcuyu geride bıraktı.

Fenerbahçe yenilgiyi unuttu

650 FUTBOLCUYU PEŞİNE TAKTI

Sabah'ta yer alan habere göre; Avrupa Ligi maçlarında sadece 213 dakika görev yapmasına rağmen gruplarda 4 gol atan Sambacı, her 53,2 dakikada bir skoru değiştirmeyi başardı ve 450 dakikalık süreç içerisinde 150 dakikanın üzerine çıkmış 650 isim arasında da bu performansıyla ilk sıraya oturdu. En sık gol atan isim durumunda olan Fenerbahçeli futbolcuyu, Augburg'dan 281 dakikada 5 gol atan Raul Bobadilla takip ediyor. Fernandao, Avrupa Ligi elemelerinde Atromitos'a da 2 gol atmıştı.

Fenerbahçe Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta?
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER