GALATASARAY

Fernando Muslera'nın Fenerbahçe itirafı

Kurtardığı penaltıyla başrol oynayan Fernando Muslera, Kasımpaşa mücadeleysini değerlendirirken Fenerbahçe itirafında bulundu.

Fernando Muslera'nın Fenerbahçe itirafı

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Kasımpaşa’yı 2-1 yenmelerinde kurtardığı penaltıyla başrol oynayan Fernando Muslera, mücadeleyi değerlendirdi.

Kurtardığı penaltıyı değerlendiren Muslera, “Tabi ki penaltılar %50 %50’dir. Yeme ve kurtarma şansınız var. Penaltılarda kendime güvenim sonsuz. Atan kişiye de bağlı olarak köşe seçiyorsunuz. Atan kişinin vücuduna göre köşemi belirledim. Önemli bir penaltı kurtardım. Keşke Fenerbahçe derbisinde de kurtarsaydım. O maçta kurtaramadım ama bu akşam kurtardım. Mutluyum” ifadelerini kullandı.

Şikenin Fuat Avni’sinin kimliği deşifre oldu

Kasımpaşa karşısında altın değerinde 3 puan aldıklarını belirten tecrübeli kaleci sözlerini şöyle tamamladı;
“Hedefimiz tabi ki çok açık: Şampiyonluk. Şampiyonluk için maçları kazanmanız gerekiyor. Üzerimizdeki takımlar puan kaybetti ve birbirimize söz vermiştik. Buradan 3. sıraya yükselerek galip gelmek istiyorduk. Bunu da başarık. Maça gelirsek, topa sahip olan bizdik. Girdiğimiz pozisyonları gole çevirdik. Bugün altın değerinde 3 puan aldık.“

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER