DÜNYADAN FUTBOL

FIFA'dan Filistin'e vize çıkmadı

Filistin'in 2018 Dünya Kupası elemelerinde kasım ayında evinde yapacağı 2 karşılaşma, güvenlik gerekçesiyle tarafsız sahaya alındı.

FIFA'dan Filistin'e vize çıkmadı

FIFA, Filistin'in 2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde Suudi Arabistan ve Malezya ile evinde yapacağı karşılaşmaların güvenlik nedeniyle tarafsız sahada oynanmasına karar verdi.

FIFA'dan yapılan yazılı açıklamada, Filistin'de bu ay içinde oynanması planlanan söz konusu karşılaşmalarda Filistin hükümetinin güvenliği sağlama konusunda garanti verememesi nedeniyle bu yönde bir kararın alındığı ifade edildi.

Süper Lig'in yeni topu görücüye çıkıyorSpor Toto Süper Lig’in Nike tarafından tasarlanan yeni kış topu Nike Ordem 3 Football, ligin 11. haftasında 6 Kasım itibarıyla görücüye çıkıyor.

Filistin ile Suudi Arabistan arasında 5 Kasım'da Filistin'de oynanması gereken maç, 9 Kasım'da tarafsız bir sahada oynanacak. Filistin-Malezya karşılaşması ise 12 Kasım'da yine tarafsız bir sahada yapılacak.

Açıklamada, Asya kıtasında Filistin toprakları dışında maçların gerçekleştirileceği tarafsız bir saha bulma konusunda Filistin Futbol Federasyonu'na öneride bulunması çağrısında bulunulduğu da belirtildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER