BEŞİKTAŞ

Fikret Orman canlı yayında açıkladı: Jeremain Lens

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, canlı yayında açıklamalarda bulundu. Şenol Güneş'le ilgili soruları yanıtlayan Fikret Orman, Jeremain Lens transferi hakkında da konuştu.

Fikret Orman canlı yayında açıkladı: Jeremain Lens

Spor Toto Süper Lig'in 2016-2017 sezonu şampiyonu Beşiktaş'ın başkanı Fikret Orman, canlı yayında açıklamalarda bulundu.

İşte Fikret Orman'ın açıklamaları:

"JEREMAİN LENS OLABİLİR DE OLMAYABİLİR DE..."

2 defans alacağız, bir de sağ kanat alacağız. Lens'le Dinamo Kiev'e gittiğinde de ilgilendik. Geçen sene de alacaktık, devre arasında Çin'e gitmek için kılavuz istedi. Onun için geçen sene olmadı. Bu sene bakacağız. Olabilir de olmayabilir de. Onun önünde de oyuncular var.

Oğuzhan üst düzey bir kulüp olursa gidebilir. Geçen sene Premier Lig şampiyonu Leicester... Oğuzhan Leicester'a gidemez. Daha iyi bir kulübe gitmeli. Oynayabileceği bir kulübe gitmeli. Çok karakterli bir ailesi vardır. Bizim de ailemizin bir parçası, evimizin oğlu gibi. Bizden giden oyuncular için çoğunda da bu geçerlidir.

Şenol Güneş'ten FETÖ açıklaması

Bizim planlarımız içerisinde Mario Gomez yok. Beşiktaş büyük bir kurum. İnanılmaz bir profesyonellikte yönetilen, daha da eksikleri olan bir kurum. Mario Gomez'e göre biz strateji yapmayız. Dün de ligde kalmışlar, biz şampiyon olduk, onlar da ligde kaldı.

Yorumlar
TREND HABERLER