BEŞİKTAŞ

Fikret Orman hedefini açıkladı

Her maçın final olduğunu söyleyen Siyah-Beyazlı kulübün patronu iddialı açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman hedefini açıkladı

Son 8 haftaya lider Galatasaray’ın 4 puan gerisinde giren Beşiktaş’ta, Başkan Fikret Orman devreye girdi.

Fanatik'in haberine göre; “Hata yapma lüksümüz kalmadı” diyen Başkan Orman şöyle konuştu: “Ne transfer, ne sponsorluk ne de başka bir konu... Her şeyi dondurduk. Sadece şampiyonluğa kilitlendik.''

‘En önemlisi taraftar’ : “Bundan böyle yalnızca ilk oynayacağımız karşılaşmaya konsantre olacağız ve maç maç düşüneceğiz. Hepsi birer final. Ben de sürekli Ümraniye’de mesai harcayacağım. Beşiktaş’ın başarısı için herkes elinden geleni yapmaya devam edecek. Müthiş taraftarımızın desteği de kalan periyotta takımı ateşleyecek en büyük etken olacak”

‘Hepsini kazanacak güç var’ : 2 senedir şampiyon olduklarını vurgulayan ve lig yarışındaki puan farkının henüz çok önemli olmadığına dikkat çeken Beşiktaş’ın patronu, “Önemli olan nokta bizim kalan tüm maçlarımızı kazanmamız. Takımda bu güç var. Son şampiyon Beşiktaş ve bu unvanı bırakmaya niyetimiz yok. Biz yine lig bitiminde mutlu sona ulaşacağız. Hocamıza ve oyuncularımıza güveniyorum. Kalan 8 haftada gerekeni yapacaklar” dedi.

‘Sezon sonu transfere bakarız’ : Transfer konusunda sezon sonunu işaret eden Fikret Orman, “Takımın ve camianın motivasyonu şampiyonluk üzerine. Yapılacak takviyeler veya kadrodaki oyuncuların durumu lig bitiminde netleşir. UEFA’nın mali kriterlerle ilgili kısıtlaması sezon sonu bitiyor. Ona göre hareket edeceğiz. Sadece bonservisi elinde isimlere bakmak zorunda değiliz” ifadesini kullandı.

Şenol Güneş'ten Cenk Tosun itirafı!

Yorumlar
TREND HABERLER