BEŞİKTAŞ

Fikret Orman iddialı konuştu o kupa bu stada gelecek!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, şampiyon olacaklarını bir kez daha vurgulayarak taraftarına umut aşıladı..

Fikret Orman iddialı konuştu o kupa bu stada gelecek!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Akhisar Belediyespor karşısında kaybedilen 2 puana rağmen şampiyon olacaklarını bir kez daha vurguladı.

Dün Bayrampaşa Beşiktaşlılar Derneği’nin açılışını yapan siyah-beyazlı kulübün 1 numarası, Bayrampaşalılar’ın büyük ilgisiyle karşılaştı. İlk başta derneği gezen bşkan Fikret Orman, “İyi niyetle yapılmış bir yer. İçerisi pırıl pırıl yapılmış” dedi ve dernek başkanı Muzaffer Karışık’a teşekkür etti.

Manisa'da Akhisar ile 3-3 berabere kalmalarının ardından olumsuz bir ortam yaratıldığını ifade eden Orman, “Biz şampiyonluğa gidiyoruz. Puan kaybettik diye herkes öyle bir havalarda oldu ama hiç merak etmeyin, biz o kupayı o stada getireceğiz. Kimsenin bu konuda şüphesi olmasın.

‘ŞÜPHENİZ OLMASIN’

Fikret Orman'dan son 10 dakika totem!

Beşiktaş tüm camiasıyla, tüm taraftarıyla şampiyonluğa kenetlenmiş vaziyettedir. Futbolcuları da aynı şekilde kilitlenmiştir. Beşiktaş o kupayı o stada getirecek, kendi taraftarı önünde şampiyonluk turunu atacaktır. Bundan hepiniz emin olun, inanın. Biz inanıyoruz, futbolcu arkadaşlarımız da teknik heyetimiz de inanıyor. Hiç şüpheniz olmasın” dedi.

Orman, Trabzonspor-F.Bahçe maçında yaşananlar ile ilgili olarak ise “Futbol bir oyundur. Güzel bir oyundur. Maçı seyrettik, sporsever olarak üzüldük. Böyle çirkinliklerin olmamasını diliyoruz” yorumunu yaptı.

Yorumlar
TREND HABERLER