BEŞİKTAŞ

Fikret Orman transfer için Ada'ya gidiyor!

Beşiktaş'ın transfer harekatına Başkan Fikret Orman da bizzat dahil oldu. Girişimlerini aralıksız sürdüren Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman dün İngiltere'ye gitti.

Fikret Orman transfer için Ada'ya gidiyor!

Beşiktaş Başkanı, öncelikle Chelsea kulübü yetkilileriyle bir araya gelerek golcü Remy ve stoper Omeruo’yu isteyecek Fikret Orman, Remy transferinde pürüz çıkması durumunda ise Wilfried Bony’yi kiralamak için City’nin kapısını çalacak..

Başkan Orman'ın Londra'ya giderek Chelsea Kulübü ile stoper Kenneth Omeruo ve forvet Loic Remy transferleri için görüşeceği bildirildi. Mario Gomez'in ayrılması nedeniyle santrfor arayışlarına hız veren siyah beyazlıların gündemindeki ilk isim Loic Remy. Geçen sezon başında da Fransız oyuncu için girişimlerde bulunan yönetim, yeniden harekete geçti. Chelsea'de çok iyi bir sezon geçirmeyen 29 yaşındaki futbolcu, 20 maçta 3 gol atabilmişti.

Pereira'nın Monaco raporu hazır

Remy'den ağır şartlar

Başkan ilk olarak Loic Remy'yi bitirmek istiyor. İngiliz ekibi oyuncusunu Beşiktaş'a vermeye sıcak bakarken, Fransız forvetin taleplerinin yüksek olması nedeniyle Başkan Orman'ın oyuncu ile bizzat görüşmek istediği belirtildi. Remy; İngiltere'de olduğu gibi maaşını haftalık olarak ve İngiliz sterlin'i üzerinden talep eden, her forma giydiği maçın ertesi ilk pazartesi günü haftalığının hesabına yatmasını isteyen, 4 hafta maaşı yatmazsa sözleşmesinin otomatik olarak fesih olmasını şartı koştu. Başkan Orman'ın bu şartlarda esneklik sağlayarak işi bitirmesi bekleniyor.

Beşiktaş'ta şok! Yıldız futbolcu hastaneye kaldırıldı

Omeruo hazır kıta

Fotomaç'ın haberine göre; Başkan Fikret Orman'ın, İngiliz ekibi Chelsea ile bir araya geleceği bu görüşmede Remy'nin dışında stoper Kenneth Omeruo'nun da işini bitirmesi bekleniyor. Başkan Orman; geçen sezon Kasımpaşa'da, daha önce de Middlesbrough'ta kiralık olarak forma giyen 22 yaşındaki genç stoperi kiralamak istiyor. Nijeryalı oyuncu ile her konuda anlaşan Fikret Orman'ın, Chelsea'li yetkililerle de kiralama bedelinde mutabakata varması bekleniyor. El sıkışılması durumunda Omeruo'nun, Avusturya kampına katılacağı ifade edildi.

Remy gelmezse Bony bitirilecek

Başkan Fikret Orman'ın İngiltere çıkarmasındaki ikinci durağı M. City olacak. Chelsea ile Remy için yapacağı görüşmelerden sonuç alınamaması durumunda Başkan Orman rotasını City'ye çevirecek. Daha önce Ali Naibi'nin görüştüğü ancak İngiliz ekibinin "Bonservisi 20 milyon sterlin" diyerek kiralama teklifini reddettiği Bony için Başkan bizzat görüşecek. Başkan Fikret Orman'ın, teknik direktör Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda yeni transferleri kampa yetiştirmek için böyle bir girişimde bulunduğu ifade edildi. Başkan Orman'ın City'ye satın alma opsiyonlu kiralama teklifi getireceği belirtildi.

Yorumlar
TREND HABERLER