BEŞİKTAŞ

Fikret Orman-UEFA görüşmesinin perde arkası

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, BJK TV'de katıldığı bir programda UEFA'yla yaptığı görüşmeyi anlattı.

Fikret Orman-UEFA görüşmesinin perde arkası

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Napoli maçında UEFA'dan gelen yetkililer 'Burada final oynatalım' dediler. 'Para verecek misiniz' diye sordum. 2019'da olabilir dediler." dedi.

"FİNAL OYNATALIM DEDİLER, PARA VERECEK MİSİNİZ DEDİM"

UEFA yetkililerinin stadı çok beğendiği söyleyen Orman, "Napoli maçında UEFA yetkilileri geldi. 'Burada final oynatalım' dediler. 'Para verecek misiniz?' diye sordum. Müracaat ettik. 2019 UEFA finali için 'mümkün' dediler.. Şampiyonlar Ligi için kapasiteden zor gözüküyor. Stadı yaparken şehri de çok düşündük. Görüntü kirliliğine izin vermedik. LED projemiz var. Yaza düşünüyoruz. Burayı yaparken tüm İstanbulluların duasını aldık. Kimse 'bu iğrenç binayı buraya niye yaptınız?' demedi. İstanbul'a saygılı olan, şehrin parçası olan, halkın takımı Beşiktaş'ın da halkı rahatsız etmemesi lazım." ifadelerini kullandı.

 "SENARYOLAR OYNANIYOR"

Stat yapımı sırasında sıkıntılı anlar yaşadıklarını aktaran Fikret Orman, "15 Temmuz'da ülke olarak bir şeyler yaşadık. Stadımıza helikopter indirdiler. Son olarak bombalı terör saldırısı oldu. Hayatını kaybedenlerin arasında tanıdıklarımız var, gencecik pırıl pırıl insanlar. Ülkemizin üzerinde oynanan bir senaryo var. Güvensiz bir ülke, moralsiz bir toplum oluşturulmaya çalışılıyor. Sportif başarılar insanları mutlu eder. Beşiktaş'a çok büyük misyon düşüyor." yorumunu yaptı.

"BÜYÜK BİR TESİS YAPACAĞIZ"

Futboldaki yapılanmadan sonra diğer branşlara bakacaklarının altını çizen Orman, "Vodafone Arena büyüklüğünde bir tesis yapacağız. Bütün branşları oraya toplayacağız. Benden sonra gelecek yönetimlerin oturmuş bir kulüp yönetmesini istiyorum. Yeni branş olarak okçuluğu düşünüyorum. Yelken ve yüzme sporuna girme niyetimiz var. Eğitimle beraber olimpiyat şampiyonları çıkarmak istiyoruz. Ülkemiz için, Beşiktaş için, bu millet için çalışıyoruz." açıklamasında bulundu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER