BEŞİKTAŞ

Fikret Orman'dan ezeli rakiplerine gönderme

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman'dan ezeli rakiplerine gönderme

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yabancı kuralı ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki durumları hakkında açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman ilk olarak Lyon ile oynayacakları maça değinirken, UEFA Avrupa Ligi'ni ve lig şampiyonluğunu kazanmak istediklerini söyledi.

ALLAH NASİP EDERSE İKİSİNİ BİRDEN ALACAĞIZ

Orman yaptığı açıklamada, ''Hepimiz Beşiktaş'ı ülkemizi temsil ediyoruz. Lyon'da bize yakışır şekilde davranmalıyız, sadece takımımızı destekleyelim. Biz hem UEFA Kupası'nı hem de lig şampiyonluğunu istiyoruz. Bir tercihim yok. Bizim işimiz Beşiktaşlıları mutlu edebilmek. Allah nasip ederse ikisini de alacağız'' ifadelerini kullandı.

Türk atletizminde doping depremi! IAAF açıkladı...

AĞLAYIP DÖNMEYİN DEMİŞTİK

Son günlerde yeniden gündeme gelen yabancı kuralıyla ilgili de konuşurken Fikret Orman, ''Ortada bir değişiklik yok, tartışılıyor. Biz o dönem, 'Bundan en az zararı biz görürüz, başka kulüpler büyük zarar görür. Biz oyun bozan olmayız. Sonrada ağlayıp da dönmeyin' dedik. Beşiktaş ile bir strateji varsa, Beşiktaş'ın önü bunlarla aşılmaz. Biz karakterli oyuncularla doğru işler yapma gayretindeyiz. Ayrıca yabancıya sınırlama var, yerliye yok. İsterse 28 yerliyle oynar. Kulüpler Birliği başkanı da kulüplerin niyetini anlattı. Kulüp kendi işini doğru yaptığı sürece her sistemde doğruyu yapabilirsin. Biz bu sisteme adapte olduk, başka bir sisteme de adapte oluruz ama maç başladıktan sonra kural değişmez. Şu andaki sisteme göre devam edilmesinin daha doğru olduğunu düşünüyorum'' dedi.

EMRE MOR HAKKINDA KONUŞTU 

Fikret Orman, Emre Mor transferiyle alakalı, "Beşiktaş, bir oyuncunun gelişmesi için zaman harcayacak bir kulüp değil. Böyle bir görüşmemiz de yok, niyetimiz de yok" dedi.

DAHA ÖNCE GÖRÜŞTÜK 

Orman, milli futbolcu Emre Mor'un Beşiktaş'a transfer olacağı yönündeki haberlere ilişkin, "Ben de gazeteden okuyorum. Dortmund'a gitmeden bizim de beğendiğimiz bir oyuncuydu. Transferi için de uğraştık. Fakat Beşiktaş Kulübü dünyanın sayılı kulüplerinden ve Avrupa'nın ilk 16 takımı arasındayız. İnşallah ilk 8'e de gireceğiz. Beşiktaş, bir oyuncunun gelişmesi için zaman harcayacak bir kulüp değil. Böyle bir görüşmemiz de yok, niyetimiz de yok. 'Emre Mor Beşiktaş'a geldi' diye okuyoruz. Emre'yi biz istersek şartları ve uzun dönemi ile alakalı isteriz" diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER