BURSASPOR

Fuat Buruk Fikret Orman'a isyan etti

Bursaspor Yardımcı Antrenörü Fuat Buruk, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Hamza Hamzaoğlu hakkında kullandığı ifadelere tepki gösterdi.

Fuat Buruk Fikret Orman'a isyan etti

Bursaspor Yardımcı Antrenörü Fuat Buruk, Beşiktaş'ın kendilerinden daha iyi olduğunu, ancak hakem Barış Şimşek'in hem stattan hemde seyirciden etkilendiğini söylerken, Fikret Orman'ın sözlerine de tepki gösterdi..

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş'a 3 - 2 mağlup olan Bursaspor'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, hakem Barış Şimşek tarafından tribüne gönderildiği için basın toplantısına gelmedi. Yardımcı antrenör Fuat Buruk, hakem yönetiminden şikayetçi oldu.

Özellikle maçta aleyhlerine verilen penaltı karına tepki gösteren Buruk, şu değerlendirmeyi yaptı:

Fikret Orman'ın Hamza Hamzaoğlu şaşkınlığı

"İkidir ceza alıyor maçtan sonra beni yolluyor. Hedefi olan bir takımız kazanmak için geldik buraya. Çok güzel bir stat. Seyircisi çok güzel yani atmosfer çok güzel. Puan almak istiyorduk ama ilk yarı istediğimiz gibi oynayamadığımızı düşünüyoruz. Topun biraz daha bizde kalması lazımdı. Mağlup duruma düştük beraberliği sağladık. İlk yarıyı öyle bitirdik. ikinci yarı daha iyi oynayacağımızı düşündük ama istediklerimizi yapamadık. Penaltı biraz ağırdı. O bizi etkiledi diye düşünüyorum. 3 - 2 olduktan sonra önde biraz daha etkin olduk. Bence daha iyi oynayabilirdik daha iyi şeyler yapabilirdik. Biraz da buna Barış hocanın müsaade etmediğini düşünüyorum. Duygularıyla maç yönetti. Her Türk hakemi gibi büyük sahada büyük takım büyük seyirci önünde etkilendi. Beşiktaş'ı kutluyorum. Bizden çok daha iyiydiler. Kutluyoruz onların galibiyetine bu söylediklerim hiçbir zaman leke değil. Ama öyle penaltı olmadan da yenebilirlerdi bizi."

"FİKRET ORMAN'IN AÇIKLAMASI TALİHSİZ"

Fikret Orman'ın "Bursaspor çok istekliydi. Hamza Hamzaoğlu çok istekliydi" yönündeki açıklamasının sorulması üzerine Fuat Buruk, "Başkanımızın niye söylediğini bilemiyorum. Bence talihsiz bir açıklama. Tabii ki istekli olacak. Biz her oynadığımız rakibi yenmek için oynuyoruz. Bu atmosferde oynuyoruz. Bizim hedefimiz var. Buradan 3 puanla dönseydik bizim Avrupa hedefimiz var. Daha 6 maç var." ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER