GALATASARAY

Galatasaray Fenerbahçe derbisi öncesi Arena'ya ulaşım çilesi

Galatasaray taraftarı Fenerbahçe derbisinine nasıl gidecek? İşte Galatasaray Fenerbahçe derbisi öncesi Arena'ya ulaşım çilesi...

Galatasaray Fenerbahçe derbisi öncesi Arena'ya ulaşım çilesi

Güvenlik tedbirleri kapsamında bugün stada giden metro tüneli kapalı olacak. Peki Galatasaray taraftarı, Arena’ya nasıl ulaşacak?

İşte kulüp ve valilik tarafından açıklanan detaylar...

1) Seyrantepe Metro İstasyonu, emniyet tedbirleri çerçevesinde kapalı olacak. Taraftarlar bir önceki istasyon olan Sanayi Mahallesi’nde inip, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin tahsis ettiği otobüslerle Seyrantepe Metro İstasyonu’na ulaşabilecek. Metro istasyonu ile stat arasındaki yaya geçiş tüneli ise açık olacak.

2) 3 ve 4 numaralı noktalarda, TEM kuzey yan yoldan Ankara yönüne ve bölgede bulunan kat otoparkına dönüşler de maçın başlamasına 4 saat kala araç trafiğine kapatılacak.

Arena

3) Haritada belirtilen 1 ve 2 numaralı noktalarda, Seyrantepe Metro Kavşağı - Ayazağa istikametine inen köprü giriş ve çıkışları maçın başlamasından 4 saat önce araç trafiğine kapatılacak.

4) 5 ve 6 numaralı noktalarda ise stada inen yan yol, maç başlamadan 2 saat öncesiyle, maç bitiminden 1 saat sonrasına kadar trafiğe kapalı olacak. Otopark kartı olanlar, kontral noktalarında kartlarını göstermek suretiyle stat otoparkına giriş yapabilecek.

Mehmet Demirkol'a göre şampiyon....
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER