GALATASARAY

Galatasaray golcü futbolcunun peşinde

Galatasaray, geçen sezon Hollanda’da Zwolle forması giyen Lars Veldwijk’i transfer etmek için harekete geçti ve İngilizlere ilk teklifini sundu.

Galatasaray golcü futbolcunun peşinde

İsviçre kampını tamamlayarak yurda dönen Galatasaray, Danimarka etabına en az iki transferi yetiştirmeyi planlıyor. Bu nedenle gaza basan sarı-kırmızılılar, ön libero ve forvet transferini eş zamanlı olarak yönetiyor.

Teknik Direktör Riekerink’in de isteği ile uzun boylu bir golcüyü takıma kazandırmak isteyen yönetim, geçen sezon kiralık olarak Hollanda’da Zwolle takımında forma giyen Nottingham Forest’ın golcüsü Lars Veldwijk’e kanca attı.

Beşiktaş sezona sıkıntılı başlıyor

36 MAÇTA 14 KEZ FİLELERİ SARSTI

Galatasaray, İngilizlerle temasa geçerek ilk teklifini sundu ve bonservis bedeli olarak 2.7 milyon Euro teklif etti. Amk'nin haberine göre; Sözleşmesinin sona ermesine sadece 1 yıl kalması nedeniyle Hollandalı oyuncunun satışına sıcak bakılması bekleniyor. Nottingham Forest yetkilileri, birkaç gün içinde Cimbom’a dönüş yapacak. Veldwijk geçen sezon Zwolle’de 36 karşılaşmaya çıktı ve 14 gol atmayı başardı. Hollandalı futbolcu, 9 da asist yaparak kalitesini ortaya koydu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER