SÜPER LİG

Galatasaray için <font color='#FF0000'>büyük iddia</font>

Okan Üniversitesi 2012 spor ödülleri törenine katılan Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Emir Sarıgül'den büyük iddia!

Galatasaray için <font color='#FF0000'>büyük iddia</font>
Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Emir Sarıgül, teknik direktörleri Fatih Terim'e verilen ödülü almak için Müfit Erkasap ile birlikte kürsüye çıktığında yaptığı açıklamada, UEFA Şampiyonlar Ligi Kupası sözü verdi.

Sarıgül, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Hakyemez'e yönelik yaptığı konuşmada, ''UEFA Kupası'nı ve Süper Kupa'yı Türkiye'ye getirmiş bir kulüp olarak hiç merak etmeyin, siz 2020'yi Türkiye'ye getirin biz de Şampiyonlar Ligi Kupası'nın bu salona getireceğiz inşallah'' dedi.

Bu arada yaklaşık 6 bin öğrencinin katıldığı anket sonucunda belirlenen ödüllerde, ''Yılın Spor Kulübü Ödülü'' Galatasaray'a, ''Yılın Teknik Adamı Ödülü'' Fatih Terim'e, ''Yılın Futbolcusu Ödülü'' UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 7 golü bulunan Burak Yılmaz'a verildi. Fatih Terim ve Burak Yılmaz'ın ödüllerini Galatasaray Futbol Akademisi Koordinatörü Müfit Erkasap aldı. Tören salonunda bulunan Galatasaraylı taraftarlar kendi kulüplerine, teknik direktör ve futbolcularına verilen ödüllerde tezahüratlarla sarı-kırmızılılara destek verdi.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER