FUTBOL

Galatasaray ilk transferini yapıyor

Hollanda'da Sneijder’ı ziyaret eden Sportif Direktör Cenk Ergün, ünlü futbolcuya güven aşıladı.

Galatasaray ilk transferini yapıyor - Sayfa 1

Lüksemburg karşısında 131. kez Hollanda forması giyen Sneijder’i ziyaret eden Sportif Direktör Cenk Ergün, ünlü futbolcuya güven aşıladı. "SEN BİZİM YILDIZIMIZSIN" Sarı-Kırmızılı takımda teknik direktör İgor Tudor ile sorun yaşadığı için mutsuz olduğu bilinen ve “kalacak mı gidecek mi” tartışmaları yapılan Wesley Sneijder’a moral turu...

Galatasaray ilk transferini yapıyor - Sayfa 2

Habertürk'ün haberine göre; Lüksemburg karşısında 131. kez Hollanda forması giyerek, doğum günü olan 9 Haziran’da Edwin van der Sar’ın rekorunu kırarak ülkesinin en fazla milli olan futbolcusu konumuna gelen Sneijder’ı ziyaret eden Sportif Direktör Cenk Ergün, ünlü futbolcuya güven aşıladı.

Galatasaray ilk transferini yapıyor - Sayfa 3

‘GÜÇLÜ BİR KADRO KURACAĞIZ’ Lüksemburg maçı öncesi Hollanda kampında Sneijder’la görüşen Ergün, son dönemde adı Mancini’nin takımı Zenit’le anılan 10 numaraya yönetimin, kendisini satma gibi bir tasarrufu olmadığını, dedikodulara kulağını kapatması gerektiğini söyledi.

Galatasaray ilk transferini yapıyor - Sayfa 4

Ergün’ün, yeni sezonda kendisinden büyük beklenti içinde olduklarını, çok önemli transferler yapılarak şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurulacağının garantisini verdiği de ortaya çıktı.