GALATASARAY

Galatasaray işte bu yüzden yenildi!

İki kez öne geçtiği Rizespor'a 90+2 ve 90+4.dakikada yediği goller ile 4-3 mağlup olan Galatasaray'da sessizlik hakim... İşte Çaykur Rizespor-Galatasaray maçının kaderini belirleyen bazı istatistikler...

Galatasaray işte bu yüzden yenildi!

Çaykur Rizespor-Galatasaray maçının istatistikleri sarı kırmızılı takımın neden yenildiğini net biçimde ortaya koyuyor. Karadeniz ekibi, 4 golün 2'sini Sabri'nin görev yaptığı sağ kanattan bulurken, çift forvet olarak sahaya çıkan Burak Yılmaz ve Umut Bulut, rakip ceza alanında topla hiç buluşamadı ve toplamda sadece 1 şut atabildi! 

Ligde tam 38 maç sonra kalesinde 4 gol birden gören Galatasaray'da tarihe geçen ve bozgun niteliğindeki 90 dakikanın istatistikleri sarı kırmızılı takımın neden yenildiğini net biçimde ortaya koyuyor. 

İşte Çaykur Rizespor-Galatasaray maçının kaderini belirleyen bazı istatistikler...

Galatasaray Çaykur Rizespor maçının sonucu ve özetiSpor Toto Süper Lig'in 11. hafta maçında Galatasaray, deplasmanda Çaykur Rizespor'a konuk oldu.

SABRİ VE OLCAN'IN ÜZERİNE OYNAYIP KAZANDILAR

- Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, oyuncularına Galatasaray'ın sağ ve sol beklerinin üzerine gitmelerini istedi. Nitekim bunun sonucunda uzatma dakikalarındaki 2 gol Sabri'nin görev yeri sağ kanattan, ilk gol ise Olcan'ın bölgesinden geldi.

- Sabri Sarıoğlu, yenilen gollerin yanı sıra, top kullanmada da başarısızdı. Maç boyunca Sabri, 48 pasın 30'unu geriye ve yana oynadı. 8 pas da yanlış yerlere gitti. Galatasaray'da pas isabet oranı en düşük olan isim, Benfica maçında olduğu gibi Sabri Sarıoğlu idi.

- Galatasaray'ın iki golcüsü Umut ve Burak maç boyunca rakip ceza sahasında topla buluşamadı. Cimbom, çift forvetle çıktığı maçta iki golcüsünden sadece 1 şut bulabildi.

- Kaleci Muslera; Burak Yılmaz ve Umut Bulut'tan daha fazla topla buluştu.  

Burak Yılmaz ve Umut Bulut

UMUT BULUT 174 DAKİKADIR ŞUT ÇEKEMİYOR

- Umut, 25 Ekim'de oynanan Fenerbahçe derbisinden bu yana rakip kalelere şut atamadı. Çaykur Rizespor maçını da rakip kaleye şut atmadan tamamlayan Umut, son 174 dakikadır rakip kaleye şut çekemiyor.

- Umut Bulut, toplam 28 pas denemesi yaparken bunların 21'ini yana ve geriye oynadı. Birinde başarısız oldu.

- Çaykur Rizespor'un sağ beki Orhan Ovacıklı tek başına maçta 5 top kaptı. Orhan tek başına Galatasaraylı futbolcuların top kapma sayısına ulaştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER