FUTBOL

Galatasaray Melo taktiğiyle transferi bitiriyor!

Transferin en hızlı takımı Galatasaray, yıldız oyuncuyu Melo taktiğiyle renklerine bağlamayı planlıyor...

Galatasaray Melo taktiğiyle transferi bitiriyor! - Sayfa 1

Transferin en hızlı takımı Galatasaray, yıldız oyuncuyu Melo taktiğiyle renklerine bağlamayı planlıyor...

Galatasaray Melo taktiğiyle transferi bitiriyor! - Sayfa 2

Orta saha transferi için Giannelli İmbula'yla yıllık 1.6 milyon euro karşılığında prensipte anlaşan G.Saray, Stoke City'yle pazarlıklarını sürdürüyor.

Galatasaray Melo taktiğiyle transferi bitiriyor! - Sayfa 3

Fransız oyuncu için kiralama bedeli olarak yaklaşık 2 milyon euroyu gözden çıkaran Sarı-Kırmızılılar'ın, satın alma opsiyonu olarak da İngilizler'e 10 milyon euroluk teklifte bulunduğu öğrenildi.

Galatasaray Melo taktiğiyle transferi bitiriyor! - Sayfa 4

2011 yazında Felipe Melo'yu Juventus'tan üst üste 2 sezon kiralayan Cim Bom, daha sonra oldukça cüzi bir bedelle Brezilyalı'nın bonservisini almıştı. Böylece G.Saray, İmbula transferinde de aynı taktiği uygulayıp fiyat kırarak bonservis bedelini daha da düşürmeye uğraşacak. MELO NASIL ALINMIŞTI? 2009 yılında Juventus'un 25 milyon euroya aldığı Felipe Melo 2 yıl sonra G.Saray'a 1.5 milyona kiralanırken, opsiyonu 13 milyon euro olarak belirlendi. Ertesi yıl 'Pitbull'u bir kere daha kiralayan Aslan, bu defa da 1.75 milyon ödedi ve opsiyon olarak 6.5 milyon euroyu gözden çıkardı. Ancak Sarı-Kırmızılılar 3. yıl Melo'yu 3.75 milyon euroya satın aldı. Kaynak: Habertürk