FUTBOL

Gomis'ten para haberlerine tepki

Süper Lig'de Osmanlıspor'u 2-0 mağlup eden Galatasaray'da Gomis'in gol sevinci dikkat çekti.

Gomis'ten para haberlerine tepki - Sayfa 1

Süper Lig'de Osmanlıspor'u 2-0 mağlup eden Galatasaray'da Gomis'in gol sevinci dikkat çekti. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan maça yedek başlayan Gomis 81. dakikada Eren Derdiyok'un yerine oyuna girdi. Gomis attığı gol sonrası seyirciye dönerek hafta içinde hakkında çıkan "Parasını alamadığı için oynamıyor" dedikodularına tepki gösterdi. Parmaklarıyla para işareti yapan Gomis, daha sonrasında "hayır" anlamına gelen jestler yaptı. Galatasaray armasını öpen Gomis'in gol sonrası bu hareketleri taraftardan büyük alkış topladı.

Gomis'ten para haberlerine tepki - Sayfa 2

"Golden daha önemlisi..." Maç sonu yayıncı kuruluşa konuşan Gomis; "Golden daha önemlisi takımın başarısı. 3 puan hem bizim için önemliydi, hem de rakiplerin baskı altında hissetmesi için önemliydi. Bu yüzden mutluyuz."

Gomis'ten para haberlerine tepki - Sayfa 3

"Şampiyon olacağız" "Zor bir karşılaşmaydı. Oynadığımız maçlar içinde en iyisi bu değildi ama önemli olan 3 puanı almaktı. Fatih Terim ile yeni bir sistem var. İyi bir başlangıç yaptık, yenilmezlik serisi var. Umarım sezon sonunda Başakşehir'den birinciliği alıp, şampiyon olacağız."