GALATASARAY

Galatasaray taraftarı Fatih Terim'i istiyor

Galatasaray yönetimi, başarısız sonuçların ardından teknik direktör Igor Tudor'la yollarını ayırma kararı aldı. Yerine gelecek isim tartışma konusu olurken taraftar Fatih Terim ismi üzerinde duruyor..

Galatasaray taraftarı Fatih Terim'i istiyor

Galatasaray'da Yeni Malatyaspor maçının ardından gelen tepkiler nedeniyle Igor Tudor ile yolların ayrılması bekleniyordu. Sarı-Kırmızılı yönetim, Igor Tudor ile yollarını ayırdı. Resmi açıklamanın gün içinde yapılması bekleniyor.

Yeni Malatyaspor'a 2-1 yenilen Galatasaray bu sezon üst üste 4. deplasmanındaki yenilgiyi almıştı. Maçın ardından taraftar isyan etmiş, taraftar grubu ultrAslan da teknik direktör Igor Tudor'u istifaya davet etmişti. Bütün tepkilerin ardından Sarı-Kırmızılı yönetim Hırvat teknik adamın görevine son verdi.

Galatasaray'ın başında ilk 8 haftada puan kaybetmeyen Igor Tudor uzun süredir verdiği kararlar nedeniyle tartışılıyordu. Sarı-Kırmızılı takım 16. haftası geride kalan Süper Lig'de 16 maçta 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile 2. sırada yer alıyordu.

Tudor'un yerine gelecek isimler

TARAFTAR FATİH TERİM'İ İSTİYOR : Tudor'un yerine gelecek isim tartışma konusu olurken taraftar Fatih Terim ismi üzerinde duruyor. Sosyal medyada ayaklanan taraftar #ŞimdiFatihTerimZamanı adı altında kampanya başlattı.Etiket ise twitterda TT olmuş durumda..

İŞTE PAYLAŞIMLARDAN BİRKAÇI;

HürAslan‏ @HurAslan 29 dk.29 dakika önceDaha fazla
BÜYÜK GALATASARAY TARAFTARI, Eğer Fatih Terim hocamızı istiyorsak bi an olsun gündemden düşürmeden gündemi sıcak tutmalıyız ve sizlere çok büyük işler düşüyor. Sosyal medyadaki gücünü bugün gösterme zamanı Galatasaraylı! #ŞimdiFatihTerimZamanı

HaberAslan‏ @HaberAslan
Galatasaray taraftarının başlattığı #ŞimdiFatihTerimZamanı etiketi şimdi TT'de.

HaberAslan‏ @HaberAslan
 #ŞimdiFatihTerimZamanı başka bir alternatif yok aslında. Sezonun en kritik kararı.

Berkin  🦁‏ @berkin_durgut
Şuan Türkiye’de 25 milyon Gs taraftarı hariç diğerleri ve Gs yönetimi Fatih Terim’i getirmemek için herşeyi yapıyorlar “Gel” #ŞimdiFatihTerimZamanı

Sofiane Diyojen‏ @hasan_sas11 
Sezon ortasında yabancı hoca getirmek intihar etmek olur. Yerli hoca Fatih hoca dışında kimi getirirseniz getirin, en ufak basarisizlikta yeniden Fatih Terim sesleri yükselecektir! O yüzden #ŞimdiFatihTerimZamanı yazmayan kalmasın. YA TERİM YA GİDİN!!!!

Dilaraa‏ @dlarabozkrt
"Herkes gün olur evine geri döner!" #ŞimdiFatihTerimZamanı

Yorumlar
TREND HABERLER