GALATASARAY

Galatasaray Tuzlaspor'u rahat geçti!

Galatasaray, Fatih Terim yönetiminde Antalya'daki ikinci hazırlık maçını Tuzlaspor ile oynadı. İlk hazırlık maçında Viitorul'u 2-0 mağlup eden Sarı-Kırmızılı ekip ikinci hazırlık maçını da 5-0'lık skorla kazandı.

Galatasaray Tuzlaspor'u rahat geçti!

Galatasaray, 2017-2018 sezonu ara kamp dönemi hazırlıkları kapsamında TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan Tuzlaspor ile karşı karşıya geldi. İlk hazırlık maçında Viitorul'u 2-0 mağlup eden Sarı-Kırmızılı ekip ikinci hazırlık maçını da 5-0'lık skorla kazandı.

Mücadele tüm goller ilk yarıda geldi. Henüz 1. dakikada Gomis perdeyi açtı. 8'de Selçuk İnan farkı 2'ye çıkardı. Bu golden iki dakika sonra Garry Rodrigues'le skor 3-0 oldu. 12'de bir kez daha sahne alan Rodrigues, kendisinin ikinci, takımının ise dördüncü golünü kaydetti.

Mücadelenin skorunu tayin eden golü 41. dakikada Jason Denayer attı.

MAICON GAZETECİLİĞE SOYUNDU : Galatasaray’ın sezon başında kadrosuna kattığı Maicon, mücadele sonrası basın mensuplarına renkli anlar yaşattı. Brezilyalı stoper, Galatasaray Kulübü fotoğrafçılarından Ali Kemertaş’ın fotoğraf makinesini alarak, basın mensuplarının fotoğrafını çekti.

Galatasaray Kaan Ayhan'la anlaştı

Yorumlar
TREND HABERLER