GALATASARAY

Galatasaray'a müjde üzerine müjde!

Çaykur Rizespor ve Kasımpaşa galibiyetleri ile yeniden kazanmaya başlayan Galatasaray'da sakatlığı bulunan futbolculardan da iyi haberler geliyor..

Galatasaray'a müjde üzerine müjde!

Galatasaray'da 31'inci haftada Bursaspor ile oynananacak karşılaşmanın hazırlıklarına Çarşamba günü başlarken, sakat oyuncularından iyi haberler geldi.

Çaykur Rizespor ve Kasımpaşa galibiyetleri ile yeniden kazanmaya başlayan Galatasaray'da sakatlığı bulunan futbolculardan da iyi haberler geliyor.

Çaykur Rizespor ile oynanan kupa maçında sakatlanan ve Kasımpaşa karşılaşmasında riske edilmeyen Wesley Sneijder'in Bursaspor maçında oynayabilecek duruma geldi.

Jason Denayer'in de sakatlığının geçtiği ve Bursaspor karşısında görev verilmesini bekliyor. Selçuk İnan'ın ise önemli bir şeyinin olmadığı, önlem olarak oyundan alındığı bildirildi.

Galatasaray federasyonu yaylım ateşine tuttu


Sakatlığını atlatıp çalışmalara başlayan Sinan Gümüş sahada olacak.. Sakatlığını atlatan ve A2 takımı ile çıktığı Kasımpaşa maçında gol atan Sinan Gümüş'ün sergilediği performans Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde Riekerink'i memnun etti.

Hollandalı teknik adam Sinan'ı, Bursaspor maçı kadrosuna alacağını genç futbolcuya iletti. Bu arada Aurelien Chedjou'nun ise Bursaspor maçına kadar hazır hale gelmesinin mümkün olmadığı gelen bilgiler arasında.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER