GALATASARAY

Galatasaray'da eski kabus yeniden hortladı

Galatasaray'da Lukas Podolski'nin ardından Kolbeinn Sigthorsson'un da sakatlanmasıylaelde forvet olarak sadece Eren Derdiyok kaldı.

Galatasaray'da eski kabus yeniden hortladı

Galatasaray'ın iki sezondur golcüden yana yüzü gülmüyor. Geçen yıl Burak Yılmaz, Lukas Podolski ve Sinan Gümüş'ten aylarca yararlanamayan sarı kırmızılılar yine aynı tehlikeyle karşı karşıya kaldı.

G.Saray'da forvete ilaç diye alınan Kolbeinn Sigthorsson da sakatlandı. İzlanda Milli Takım kampında sakatlanan ve İstanbul'a dönen Sigthorsson en az bir ay yeşil sahalardan uzak kalacak.

TEK EREN KALDI

Sarı-kırmızılı ekip, İzlandalı forvetin sol diz iç menisküsünde yırtık olduğunu ve operasyon geçirdiğini duyurdu. Deneyimli oyuncudan en az 1 ay yararlanamayacak olan G.Saray, tam bir forvet laneti yaşıyor.

Galatasaray'da Didier Drogba bombası

Podolski'nin de sakatlığının devam etmesi nedeniyle elinde sadece Eren kalan Riekerink, kanatlarda görev yapan Sinan Gümüş'ü ileride değerlendirecek. İzlandalı futbolcu ise 24 Eylül'deki Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.

SİNAN VE BERK İSMAİL'E "HAZIR OL" EMRİ

Galatasaray'ın yaşadığı bu talihsizlik forvet hattını da vurdu. Yeni isim Eren Derdiyok ileri uçta yalnız kaldı. Teknik Direktör Jan Olde Riekerink, Sigthorsson ve Lukas Podolski'nin yokluğunda Eren'e alternatif olarak Sinan ve Berk İsmail'e 'hazır ol' emri verdi.

Yorumlar
TREND HABERLER