GALATASARAY

Galatasaray'da gizli transfer harekatı

Forvette Valencia ile Niasse, ön liberoda Johansen ve Lucas konusunda önemli mesafe kat edildi. İsmi sır gibi saklanan yıldız bir golcü daha olduğu öğrenildi.

Galatasaray'da  gizli transfer harekatı

Galatasaray transferde somut adımlar atmak için yoğun çaba sarf ediyor.

Teknik direktör Riekerink'in raporu doğrultusunda stratejisini 2 defansif orta saha ve bir forvet olarak belirleyen sarı-kırmızılılar, 13 Ağustos'ta Beşiktaş'la Süper Kupa'ya kadar imzaları attırmak istiyor. Ön libero adaylarından Stefan Johensen'de Celtic'in yüksek bonservis istemesiyle geri adım atan Aslan, yeniden pazarlıklara başladı ve belli bir noktaya gelindi.

Liverpool teknik direktörü Jurgen Klopp'un kadrosunda sıcak bakmadığı alternatiflerden Lucas Leiva'da da somut adımların atıldığı ve hazırda bekletildiği öğrenildi.

Riekerink'ten Sneijder'e özel görev!

ARENA'YI COŞTURACAK SANTRFOR! 

Fotomaç'ın haberine göre; Gelecek hafta cuma gününe kadar transfer şov yapmayı planlayan sarı-kırmızılılar'da santrfor adaylarından West Ham'lı Enner Valencia'yla prensipte anlaşıldı. Everton'ın Almanya kampına götürmediği Aslan'ın eski gözdesi 26 yaşındaki Senegalli Oumar Niasse konusunda İngilizler'in yüksek bonserviste diretmesi nedeniyle satış opsiyonlu kiralama yolunun hedeflendiği bildirildi. Bir de yönetimin ismini sır gibi sakladığı yıldız bir santrforla görüşüldüğü belirtildi. 'Arena'yı golleriyle coşturacak' diye nitelendirildiği ifade edilen bu futbolcuyla görüşmelerin olumlu ilerlediği kaydedildi. G.Saray'ın, listesindeki bu 3 golcü adayından birine cumaya kadar sarı-kırmızılı formayı giydirmesinin beklendiği belirtildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER