GALATASARAY

Galatasaray'da şoke eden ayrılık

G.Saray'ın Alman yıldızı Podolski, yönetimi ikna ederek sezon sonunda gitmek üzere Japon kulübü Vissel Kobe ile anlaştı.

Galatasaray'da şoke eden ayrılık

Galatasaray yeni teknik direktör konusuna yoğunlaşırken, başka bir gelişme ise Podolski cephesinde yaşandı. Alman futbolcu, yönetimi ikna ederek sezon sonunda gitmek üzere Japon kulübü Vissel Kobe ile anlaştı..

Galatasaray yönetimi, Japonya'nın ünlü kulübü Vissel Kobe'nin daha önce yaptığı teklifi geri çevirmiş ve Podolski'yi bırakmama kararı almıştı. Ancak Japon kulübü yöneticileri olumsuz yanıt almalarına rağmen hem Podolski hem de Galatasaray yönetimiyle bağlarını hiç koparmadı...

Lukas Podolski'den Riekerink'e mesaj

2.7 MİLYON EURO'YA SATILDI

Galatasaray yöneticileri, Lukas Podolski’nin bonservisi için 2 milyon Euro teklif eden Vissel Kobe yetkililerine, “Biz Podolski’yi 2015’te Arsenal’den 2.5 milyon Euro’ya satın almıştık. Kendisinden son derece memnunuz. Aldığımızdan daha düşük bir fiyata satmamız mümkün değil” cevabını verdi.

Podolski

Görüşmeler sonunda 2.7 milyon Euro’ya anlaşma sağlandı. Önümüzdeki günlerde resmi imzalar atılarak Podolski’nin transferi kesinleşecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER