FUTBOL

Galatasaray'da transfer operasyonu başlıyor!

Galatasaray, milli arada transfer görüşmelerine resmen start veriyor. Arda Turan ve Asamoah’ı devrede mutlaka Aslan yapmak isteyen yönetim, Emre Akbaba ve Kaan Ayhan konusunda da oldukça istekli.

Galatasaray'da transfer operasyonu başlıyor! - Sayfa 1

Galatasaray, milli arada transfer görüşmelerine resmen start veriyor. Arda Turan ve Asamoah’ı devrede mutlaka Aslan yapmak isteyen yönetim, Emre Akbaba ve Kaan Ayhan konusunda da oldukça istekli. Sezon başında önemli oyuncularına kadrosuna katan Galatasaray, çalışmalara yine erkenden başlamıştı. Teknik direktör İgor Tudor ve sportif direktör Cenk Ergün liste oluştururken, isimler kesinleşti.

Galatasaray'da transfer operasyonu başlıyor! - Sayfa 2

Sarı-Kırmızılı yönetim milli arada resmi görüşmelere start veriyor. Gündemdeki öncelikli isimler Arda Turan ve Asamoah. İtalyanlar’ın ilginç tutumu nedeniyle Juventus’un başarılı sol beki Asamoah’ı yazın bitiremeyen Cim Bom, devre arasında mutlu sona ulaşmak istiyor.

Galatasaray'da transfer operasyonu başlıyor! - Sayfa 3

Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Asamoah, Aslan’a söz vermişti. Hedef, 1-2 milyon Euro’luk bir bedelle transferi bitirmek.

Galatasaray'da transfer operasyonu başlıyor! - Sayfa 4

Arda Turan konusunda da sıcak gelişmeler var. Barcelona’da oynama şansı kalmayan milli futbolcu için hem yönetim hem teknik heyet ısrarcı.