TRANSFER

Galatasaray'da Xabi Alonso sesleri

Transferde taraftarın beklentisini karşılayamayan Galatasaray'da bombalar patlamak üzere.İşte basında çıkan flaş Galatasaray transfer haberleri.

Galatasaray'da Xabi Alonso sesleri
Geçtiğimiz sezonu iki kupayla kapatarak 4. yıldızı takan Galatasaray, transferde nokta atışlar yapmak isterken taraftarın beklentisinden uzak kaldı. İşte basında çıkan müthiş transfer iddiaları!

Fotomaç'ın iddiasına göre; Nice maçındaki kötü futbolun ardından transfer görüşmelerine ağırlık veren Galatasaray, Ukrayna ekibinde forma giyen golcü Kalinic ve stoper Douglas üzerinde yoğunlaştı.


Xabi Alonso bombası!
Açık Mert Korkusuz'un haberine göre; 2016'da bitecek sözleşmesini uzatmak isteyen İspanyol orta saha, bu konuda yeteri kadar ilgilenilmediğini düşünüyor. İddialara göre Vidal'i alan Bayern, bir başka genç oyuncuyu da transfer edip, Xabi Alonso'yu rotasyon ismi haline getirecek ve ilerleyen yaşı (33) nedeniyle de yeni kontrat önermeyecek. Galatasaray ise Alonso'nun köprüleri atma ihtimaline karşı hazır olda bekliyor. Sarı-kırmızılı yönetim İspanyol yıldızın yüksek maliyetini karşılamak için çalışmalara başladı bile...


Zambrano haber bekliyor

Fotomaç'ın haberine göre; Sarı-kırmızılı ekip, Trabzon'un da gündeminde yer alan oyuncu için, Frankfurt'a 31 Ağustos'a kadar 1.5 milyon euro ödeme yapılması halinde bonservisini alabilecek. Transferinin netleşmemesi nedeniyle, Frankfurt ile idmanlara çıkmaya başlayan Zambrano, şimdi Galatasaray'dan haber bekliyor.


Telles'e İngiliz devinin kancası

Fotomaç'ın haberine göre; PSG, İnter ve Juventus ile anılan Alex Telles için Chelsea iddiaları güçleniyor. İtalyan basınının ardından İngilizler de görüşmeler ile ilgili detayları paylaştı. Filipe Luis'in yerine bir sol bek almak için temaslara başlayan Chelsea'nin, öncelikli tercihinin Augsburg'dan Abdul Baba Rahman olduğu ancak Telles'in durumu ile ilgili de Galatasaray'dan bilgi aldığı kaydedildi. Galatasaray'ın, 2014'ün devre arasında Gremio'dan 6 milyon euro'ya kadrosuna kattığı Brezilyalı oyuncu için, yaklaşık 8 milyon sterlin'lik (11,5 milyon euro) bir bonservis bedeli talep edeceği belirtildi. Baba Rahman için Augsburg'un 20 milyon euro'luk bir rakam istediği ve Chelsea'nin iki isim arasında bir karar verme eşiğinde olduğu da paylaşıldı.


Melo'da yolun sonuna doğru

Milliyet'in haberine göre; Galatasaray Yönetimi, Inter'le el sıkışan Felipe Melo'ya takımda kalması için gelecek yıl bitecek olan sözleşmesini uzatmayı önerdi. Ayrılık kararından vazgeçmeyen Brezilyalı oyuncu, "Misyonumu tamamladım. Güzel anılarla veda edeceğim" yanıtını verdi.

Flamini'den ret

31 yaşındaki Flamini Galatasaray'dan gelen teklifi reddettiğini ve sezon sonuna kadar Arsenal'de kalacağını açıkladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER