GALATASARAY

Galatasaray'dan Şenol Güneş'e destek

Galatasaray cephesi, başta Fatih Terim olmak üzere futbolcusu, taraftarıyla tüm camia, Fenerbahçe maçıda başından yaralanan Şenol Güneş'e destek olacak.

Galatasaray'dan Şenol Güneş'e destek

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Kadıköy'de hastanelik olan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadı'nda müthiş destek verilecek, adeta Fenerbahçe'ye nazire yapılacak.

ŞENOL GÜNEŞ'E TAM DESTEK : Sarı-kırmızılılar, her unsuru ile Güneş'in yanında durarak, dostluk mesajı gönderecek. Şampiyonluk için büyük önem taşıyan 90 dakika öncesinde ilk olarak teknik direktör Fatih Terim meslektaşıyla bir araya gelip hem 'geçmiş olsun' diyecek hem de şiddete karşı olma konusunda yanında olduğunu gösterecek.

Selçuk İnan da soluğu eski hocasının yanında alacak. Selçuk da yine Fenerbahçe maçındaki olaylar nedeniyle zor günler geçiren Güneş'e giderek kendisine verdiği desteği gösterecek. Galatasaray tribünlerinin de yine tecrübeli hocaya alkışla destek verecek.

Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe-Beşiktaş mücadelesinde yaşanan olaylar sonunda, Şenol Güneş için resmi internet sitesinden 'geçmiş olsun' mesajı yayınlamıştı.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz de hafta içindeki derbi mesajlarında sürekli ortamı yumuşatacak açıklamalarda bulunmuş, hak edenin kazanması dileğini tekrarlarken, kendilerinin en iyi olması temennisinde bulunmuştu.

Derbide gözler Gomis ve Talisca'da

Yorumlar
TREND HABERLER